Veletrh Střechy Praha letos na výstavišti v Letňanech

Veletrh Střechy Praha patří k odborným výstavním akcím, které návštěvníkům nabízejí příležitost prohlédnout si nabízené produkty na vlastní oči, srovnání s konkurenčními nabídkami, ale především možnost konzultovat výběr produktu či služby přímo se špičkovými odborníky, kteří jsou na veletrhu osobně přítomni.

Na letošním, již 14. ročníku veletrhu Střechy Praha najdete jako každoročně vše pro stavbu a renovace střech, místem konání bude ale tentokrát výstavní areál PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Jedná se o největší akci svého druhu nejen u nás, alei v Evropě. Když porovnáme odbornou  návštěvnost vůči počtu obyvatel země, kde akce probíhá, zaujímají Střechy Praha dokonce první místo na světě i před tak vyhlášené oborovými veletrhy jako Roofing EXPO v Las Vegas nebo Dach und Holz v Německu.

Střechy Praha nabízejí vysokou kvalitu všech sekcí, z nichž by měl být přínosný veletrh sestaven. Na předním místě je to skladba a úroveň jednotlivých expozic firem a jejich prezentací. Díky přehlednému oborovému členění dle nomenklatury si mohou být návštěvníci jisti, že se na veletrhu rychle zorientují a bez problémů vyhledají stánek přesně té firmy, která je zajímá. Na veletrhu naleznou širokou nabídku od střešních krytin, nosných konstrukčních systémů, izolací, střešních oken, doplňků, okapových systémů, výrobků pro půdní vestavby, obvodových plášťů po nářadí a nástroje, techniku, osobní pracovní vybavení nebo realizační firmy s nabídkou pokrývačských, klempířských a tesařských prací. Na doprovodné výstavě Solar Praha bude k dispozici nabídka alternativních zdrojů energie od fotovoltaiky, solární termiky po tepelná čerpadla. Celým veletrhem se pak bude prolínat téma úspor energií.

Střechy Praha vždy pečlivě připravují a nabízí velmi rozsáhlý doprovodný program přednášek, seminářů, workshopů a moderovaných kulatých stolů, kde nespočet předních odborníků hovoří o tom nejzajímavějším, co se za poslední rok mezi střechaři odehrálo, vnesou světlo do nejpalčivějších problémů, které se při stavbách a rekonstrukcích střech vyskytují a představí nejnovější trendy a technologická řešení.

Pouze na veletrhu fungují širokospektrá bezplatná odborná poradenská centra, kam mohou všichni návštěvníci přijít konzultovat své problémy, projekty, nápady a nechat si poradit s výběrem toho správného produktu či dodavatele služeb. Na veletrhu Střechy Praha bude těchto poradenských center hned několik.

Není tedy ničím neobvyklým, že návštěvník chystající se například k rekonstrukci střechy, si vyhlédne v doprovodném programu přednáškový blok, který se ho týká, obohacen o získané informace si prohlédne expozice firem, svůj výběr a technické řešení zkonzultuje ve stavebním poradenském centru a domů se vrací s již ucelenou představou nebo rovnou s uzavřenou objednávkou, s častým využitím speciálních veletržních slev, které poskytuje čím dál více vystavovatelů. Celý rozhodovací a nákupní proces, který by jinak trval několik týdnů, může tedy návštěvník veletrhu realizovat na jednom místě.

18.01.2012 | PR
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444