Veletrh Střechy Praha – uzávěrka přihlášek již na konci září

I přesto, že další ročník veletrhu Střechy Praha je až za čtvrt roku, přípravy na něj jsou již v plném proudu. Ba co víc – první termín uzávěrky přihlášek pro vystavovatele (tedy ten pro který platí nejvýhodnější ceny jak za registraci, tak i za výstavní plochu) je již 30. září.

Již dvanáctý ročník veletrhu Střechy Praha nabídne návštěvníkům to nejlepší, co rok 2009 v oblasti střech a s nimi souvisejících doplňků a řemesel přinesl. Pro vystavovatele bude opět místem setkávání s obchodními partnery i s přáteli od střechařského řemesla. Na výstavě Úspory energií a obnovitelné zdroje, která se v průběhu let stala z doprovodné výstavy plnohodnotnou a hlavně neopomenutelnou součástí veletrhu, se budou prezentovat firmy nabízející fotovoltaické systémy, tepelná čerpadla a další zařízení a systémy využívající obnovitelné zdroje energie a přispívající k jejím úsporám.


Nadcházející ročník bude opět o něco zelenější než ten předchozí. Motto 12. ročníku zní „Jak šetřit peníze i životní prostředí“ a v jeho duchu se ponese velká část přednášek. Ve spolupráci se Stavební fakultou Českého vysokého učení technického v Praze se připravuje série přednášek a seminářů týkajících se nízkoenergetického stavebnictví. Na odborníky se zaměří program týkající se zateplování jak novostaveb, tak v rámci rekonstrukce staršího rodinného či bytového domu. Kromě informací, které se týkají samotné realizace, jako jsou nejrůznější specializované postupy a normy vás špičkoví odborníci seznámí i s možnostmi získání dotace z programu Zelená úsporám. Prostor zde dostane i zhodnocení a případné upřesnění programu po jeho více než půlročním fungování.

Veletrh nepomine ani tradiční střechařská témata, či téma dřevostaveb, která tu mají své místo již od jeho vzniku. Věnovat se jim budou špičkoví odborníci ať už přímo ze Stavební fakulty ČVUT, či fakultou doporučení, ale i jiní přední specialisté z tohoto oboru. Několik přednášek odprezentují i přímo studenti Stavební fakulty ČVUT. Setkání se studenty je vždy přínosem a inspirací nejen pro profesionály, ale i pro laickou veřejnost. Jejich kreativita a chuť zkoušet nové postupy je jednoznačným přínosem a možnou inspirací pro každého se zájmem o danou problematiku – v tomto případě o střechy.

12. ročník veletrhu Střechy Praha a 6. ročník výstavy Úspory energií a obnovitelné zdroje se budou konat ve dnech 28. - 30.1.2010 v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze – Holešovicích.

Více informací a veškeré novinky najdete na stránkách www.strechy-praha.cz. Pro vystavovatele je zde k dispozici přihláška.
13.08.2009 | tz
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444