Veletrh FOR HABITAT se již připravuje na novou sezónu

V květnu letošního roku skončil veletrh bydlení, nábytku, realit, rekonstrukcí a renovací FOR HABITAT. Obracíme se na Vás v předstihu již nyní s několika informacemi ohledně dalšího, již 13. ročníku veletrhu. Jako každoročně, i pro rok 2006 přináší veletrh několik změn a novinek. Tentokrát to nebude změna data, zůstáváme u osvědčeného květnového termínu. Spojení komerčního veletrhu nábytku FOR HABITAT s veletrhem pro děti FOR KIDS se osvědčilo, proto tento model zachováváme i pro rok příští.

Novinkou je obohacení o další specializované výstavy, a to:
Kuchyně a koupelny od A do Z – jde o možnost prezentace jednotlivých kuchyňských a koupelnových studií na jednom místě v jednom čase. Podle průzkumů návštěvnické veřejnosti je o tuto formu prezentace velký zájem, zejména z hlediska porovnání kvality, designu a cen a rovněž z hlediska možnosti získání informací z úst kvalifikovaných odborníků. Pro zúčastněné firmy nabízíme mnoho slev, jejichž využitím se stane prezentace na veletrhu velmi výhodnou záležitostí. Odborná spolupráce probíhá s časopisy Svět kuchyní a Svět koupelen.

Brána řemesel – zajímavá možnost pro řemeslníky získat finančně velice výhodně možnost předvedení svého umu a tím i získání zakázek. Nejedná se jen o pasivní propagaci firmy, ale o aktivní přístup pomocí ukázek řemeslné práce. Bude připraveno "Náměstí řemesel" s unifikovanými výstavními stánky o velikosti 9 m2. Zde se bude konat po celou dobu veletrhu FOR HABITAT řemeslný trh s velice širokou nomenklaturou řemesel, která překračuje 50 možností.
Odborná spolupráce probíhá s www.otomtoje.cz, kde se prezentují řemeslníci z celé České republiky, aktuálně kolem 1300 firem.
Hlavním mediálním partnerem veletrhu je časopis DOMOV a deník PRÁVO. Záštitu každoročně poskytuje Ministerstvo pro místní rozvoj, Státní fond rozvoje bydlení a Asociace realitních kanceláří. Odborná spolupráce časopisy SVĚT KUCHYNÍ a SVĚT KOUPELEN a časopis REALIT. Během měsíce října obdrží firmy, které se již veletrhu FOR HABITAT v posledních letech zúčastnily, přihláškovou dokumentaci. Ostatní si mohou o přihlášku zažádat buď přes webové stránky nebo telefonicky u manažerky veletrhu Hany Forejtové: +420222891146 nebo +420608356039. Veškeré podrobné informace o veletrhu FOR HABITAT, Světě kuchyní a koupelen i Bráně řemesel včetně cen najdete na www.forhabitat.cz.
04.11.2005
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444