Veletrh DŘEVOSTAVBY 2013 je za dveřmi

Podtitul veletrhu DŘEVOSTAVBY 2013 zní 8. mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí, materiálů a úspor energií. Přesně to také můžete v Holešovicích očekávat. Naprostá většina vystavovatelů předchozích ročníků pokračuje účastí v úspěšné tradici veletrhu DŘEVOSTAVBY a mnoho kvalitních firem bude mít svou premiéru. Podporujeme dřevěné stavby a firmy, které se dřevem pracují. V jednotlivých halách již najdete oborově firmy, které k sobě patří.

Na veletrhu DŘEVOSTAVBY 2013 najdete bohatý doprovodný program připravený pro odborníky, projektanty, investory, stavebníky a zájemce o moderní dřevostavby. Podílejí se na něm naši partneři, vystavovatelé, nejvýznamnější asociace a skutečné kapacity v oboru. Soustředili jsme jej opět na jediné místo, do středové haly, Salonu dřevostaveb. Pilířem odborných seminářů a přednášek budou každý den základní témata: architektura a design, konstrukce a funkce, úspory energií a technologie, pořízení dřevostavby a finance. V rámci doprovodného programu proběhne také, výhradně na veletrhu DŘEVOSTAVBY v Holešovicích, vyhlášení výsledků prestižní architektonické soutěže DOMY NA MÍRU, připravované společnostní HAAS FERTIGBAU a vyhlášení tradiční soutěže DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU 2012, vyhlašovatele NADACE DŘEVO PRO ŽIVOT.

Veškeré informace o veletrhu najdete na webovém portálu www.drevostavby.eu. Můžete si zde prolistovat kompletní seznam přihlášených firem, rezervovat si termín schůzky u vystavovatele a trochu se tak na veletrh připravit.

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2013 poskytne ucelený přehled o situaci na trhu, seznámí s novinkami či novými trendy, umožní najít informace o konkrétních cenách a produktech. Získáte kontakty na architekty, kvalitní stavební firmy, dodavatele dřeva ve všech podobách, dřevozpracujících strojů, veškerého potřebného nářadí – prostě všeho, co dnes k oboru kvalitních a energeticky nenáročných staveb patří.

Souběžně s veletrhem DŘEVOSTAVBY 2013 proběhnou i další tradiční veletrhy – veletrh moderního vytápění, klimatizace, výroby a distribuce energie MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a veletrh krbů, kamen a desénového vytápění KRBY A KAMNA. Ani tentokrát nebudou chybět obory oken, dveří, stínění, podlahových krytin či izolací.

Přemýšlíte o zkvalitnění vašeho bydlení, snížení energetické náročnosti a využití obnovitelných zdrojů? Řešení najdete
21. – 24. 2. 2013 na Výstavišti Praha – Holešovice.

Spoustu informací můžete získat zprostředkovaně, ovšem jen osobní návštěvou veletrhu zjistíte, jak se člověk skutečně cítí ve dřevostavbě.                    

Těšíme se na vaši návštěvu!

      
21.01.2013
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444