Vánoční tipy od značky Remington

Pánové, nevíte co přítelkyním a manželkám k Vánocům? Inspirujte se novinkami, které představila značka Remington, specialista v péči o vlasy.

Ještě krásnější lokny

Remington představil novou kulmu Keratin Protect, která díky inovované technologii vykouzlí ještě pevnější, nadýchanější a zdravě vypadající vlny.

Během kulmování nejen že vytváříte nový styling, ale vlasům dopřáváte i potřebnou péči. Díky zdokonalenému povrchu, který je napuštěný keratinem a mandlovým olejem, totiž vlasům přidáváte na lesku.

Kulma má praktický kónický tvar, který usnadňuje tvarování vln od kořínků až ke konečkům. Navíc díky speciálnímu hrubému povrchu Grip Tech se nemusíte obávat sjíždění vlasů z barelu pro lepší kontrolu nad stylingem.
 

Vlasy hotové za pár minut

Necháváte umývání vlasů na ráno? Nemusíte si řídit budík na dřívější hodinu, stačí se vybavit pomocníkem - profesionálním vysoušečem vlasů PRO Air. Ten byl navržen tak, aby urychlil proces vysoušení vlasů.

Rychlosti vysoušení vlasů, a to dokonce i hustých a dlouhých, je dosaženo díky salónové kvalitě AC motoru s dlouhou životností, výkonnému proudu vzduchu 130 km/h a koncentrátoru k rychlému vysoušení. Můžete si vybrat ze 3 teplotních a 2 rychlostních nastavení. Funkce studené vlny navíc zafixuje váš výsledný účes, takže můžete dosáhnout dlouhotrvajících výsledků jako ze salonu při každém použití.
 
Součástí balení je jak koncentrátor pro rychlé vysoušení, tak úzký 7mm koncentrátor pro profesionální úhledné styly. Součástí je také difuzér, který pomáhá dosáhnout přírodních vlnek.

 

Vánoce stylově

Rozhodli jste se, že své přítelkyni, dceři nebo třeba kamarádce koupíte něco opravdu stylového a zároveň praktického? I vlasoví pomocníci se nesou na dnes tolik populární vlně retra. Vysoušeč vlasů, který vás vrátí do dob minulých, avšak se všemi současnými moderními technologiemi - to vše v krásném růžovém nebo modrém vintage balení.

Tento 2 200W vysoušeč vlasů má keramické mřížky pro zabránění krepatění vlasů a zajištění hladkých, jemných výsledků. Můžete si vybrat ze 3 teplot a 2 rychlostí, což vám umožňuje styling přesně dle vašich představ. Studená vlna pomůže zafixovat vámi vytvořený účes.



Mnoho dalších vánočních tipů najdete na: https://cz.remington-europe.com.
08.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444