Vánoční tipy od ALBI potěší všechny zvídavé děti

Hledáte tip na dárek, který stmelí vaši rodinu a děti při něm aspoň na chvíli zapomenou na televizi, mobily a počítače? Představujeme vám nejoblíbenější společenské hry, které nadchnou nejen děti, ale i jejich rodiče.

Společenská hra do každé rodiny

Nemáte tušení, co by vaše děti mohlo bavit? Na e-shopu ALBI můžete vybírat z her roztříděných podle kategorií. Z vědomostních her patří k nejžádanějším hry V kostce!, se kterými rychle procvičíte paměť a zjistíte, jak jste na tom se znalostmi o České republice, o světe zvířat nebo třeba matematice. Během necelé čtvrthodiny se vaše hlavy zapotí i zabaví.

Kde nalezneme známý barokní hospital se sochami ctností a neřestí od Matyáše Bernarda Brauna? Jak se jmenuje mechanická padací tužka, u které se mohou měnit tuhy? Takové a mnoho dalších otázek na vás čeká v kvízové hře Znáte Česko?, která zpříjemní dlouhé zimní večery s rodinou. Celkem 1350 otázek prověří vaše znalosti o české historii, kultuře nebo třeba sportu.

Společné rodinné chvíle můžete trávit i při dobrodružné karetní hře BANG, která se právem stala vítězem v kategorii Karetní hry v anketě o nejpopulárnější produkty serveru Heureka.cz a je aktuálně držitelem ocenění Produkt roku 2019.

Nechte knihy promluvit...

Interaktivní Albi tužka s mluvícími knihami je vánočním hitem už několik let. Nejinak tomu bude i letos. Albi tužka se stane kamarádem, se kterým si vaše dítě zazpívá známé lidové písničky, průvodcem dějinami nebo světem zvířat. Chytrá tužka pomáhá zvídavým dětem rozvíjet své schopnosti a získávat nové vědomosti.

Objevujte svět pomocí Glóbu, který ožije dotykem mluvící Albi tužky. Interaktivní Glóbus obsahuje přes 1600 zvukových stop, díky kterým se vaše dítě naučí důležité a zajímavé informace až o 200 zemích světa. S Glóbem určitě vedle nešlápnete, vyhrál totiž anketu Hračka roku 2020.

 

Vzhůru do vesmíru 

Rády vaše děti objevují, zkoumají a tvoří? Pak je pro ně jako stvořená edice Albi Science, která rozvíjí fantazii, kreativitu a mnoho nového naučí. Děti, které jsou fascinovány vesmírem, potěší Mise na Mars plná experimentování. Sledujte, jak bez zeminy roste jídlo, které můžete jíst, nebo se naučte, jak vyčistit vodu od znečištění, a mnoho dalších zajímavostí o vesmíru.



Pro malé kutily je určena řada Albi Crafts, která podporuje manuální zručnost. Se sadou Neonové obrázky si vaše dítě samo vyrobí neonové světlo nebo lampičku do pokojíčku. Dítě může mít při tvoření volnou ruku nebo mu pomohou přiložené šablony. 



Mnoho dalších vánočních tipů najdete na adrese eshop.albi.cz/.
03.12.2020 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444