Vánoční tipy na poslední chvíli

Stále ještě nemáte nakoupené dárky k Vánocům? Vybrali jsme pro vás několik tipů, které vás mohou inspirovat. Letos můžete děti potěšit návštěvou zážitkového hračkářství Hamleys Praha, přítele sběratelskou edicí a čtyřnohé mazlíčky třeba kvalitním vodítkem s obojkem.

Pro čtyřnohé mazlíčky 

Udělejte radost sobě i svému čtyřnohému mazlíčkovi a pořiďte si originální obojky a vodítka značky Buckle-Down. Nejenže mají jedinečný design s motivy oblíbených filmových a komiksových hrdinů, jakými jsou Batman, Superman, Mickey Mouse či Minnie, nebo třeba Harry Potter, ale také disponují neobvyklým ale pohodlným kovovým zapínáním s technologií Seat Belt Buckle, kterou známe z bezpečnostních pásů v automobilech. Obojky i vodítka jsou navíc vyrobeny z odolného materiálu automobilových pásů, tudíž se nemusíte obávat opotřebení nebo rozžvýkání. K dispozici jsou na všechny velikosti pejsků. Cena obojku je 799 Kč a u vodítka je pak podle délky 549 nebo 649 Kč. K zakoupení jsou v Hamleys Praha nebo na www.jabadaba.cz.

bydlinek Soutěž o set obojku a vodítka od značky Buckle-Down
Zkuste štěstí v nové soutěži. Pokud budete mít štěstí při losování, můžete se těšit výhru. První výherce získá set obojku a vodítka Buckle-Down, druhý obojek Buckle-Down.

Pro malé princezny 

Bezpečnou dětskou kosmetiku Miss Nella si zamilují všechny malé slečny a princezny. Jedná se o bezpečnou dětskou kosmetiku, jejíž vlajkovou lodí jsou jedinečné netoxické slupovací laky na nehty v neuvěřitelných 40 odstínech. Miss Nella ale také nabízí hypoalergenní dekorativní kosmetiku, balzámy na rty, koule do koupele, dětské parfémy, roztomilé dětské sady doplňků na nehty atd. Oblíbené jsou i kosmetické taštičky, sety a kufříky. Laky lze zakoupit samostatně nebo v tematických barevných sadách po 3 ks. Laky Miss Nella zakoupíte v síti drogerií DM, na Notino.cz, v Hamleys Praha nebo eshopu jabadaba.cz. Cena je 199 Kč za kus a lahvička vydrží na více než 20 manikúr. Cena setů je od 799 Kč.

 

Pro milovníky filmových postav a komiksů 

Sběratelská soška Captain America z dílny legendárních Iron Studios je skvělým dárkem pro každého fanouška marvelovského světa bez ohledu na věk. Je inspirovaná nezapomenutelnou filmovou scénou, ve které legendární kapitán Steve Roger, držící štít zničený Thanosovou silou, konečně pronesl slavný bojový výkřik: „Avengers Assemble“.

Časem se Kapitán Amerika stal jedním z hlavních protagonistů marvelovského vesmíru. 21 cm vysoká soška je vyrobená z materiálu polystone, což je umělý kámen, a je ručně malovaná. Soška Kapitána Ameriky patří do limitované sběratelské edice The Infinity Saga a zakoupit ji můžete za 4 100 Kč na e-shopu www.jabadaba.cz.
 

Darujte jedinečný zážitek 

Zážitkový HAMLEYS PASS nabízí vstup na všech 10 atrakcí, které se nachází v jedinečném zážitkovém hračkářství Hamleys Praha a ušetříte s ním 25% ceny v porovnání s individuálními vstupy. Děti si tak užijí mimo jiné např. jízdu na benátském kolotoči, návštěvu motýlího domu, zrcadlového bludiště, laser game arény nebo virtuální reality, ale i další atrakce.

Cena je 1200 Kč a k zakoupení je Hamleys Pass v prodejně Hamleys Praha. www.hamleys.cz/hamleyspass
 

Hudební zážitek - Queen Relived by Queenie, jedinečná show světové úrovně v O2 areně

Originálním dárkem nejen pro pamětníky a milovníky legendárního Freddieho Mercuryho a skupiny Queen jsou lístky na jedinečnou vizuální a koncertní show české skupiny Queenie, která patří ve svém oboru ke světově uznávané špičce. Vrací se tak zpět jejich velkolepá show světové úrovně QUEEN RELIVED by Queenie, kterou mohli diváci mohli zhlédnout v minulém roce ve vyprodané O2 areně.

QUEEN RELIVED by Queenie se uskuteční dne 18.5.2023 v pražské O2 areně a lístky, jejichž cena se pohybuje od 1290 Kč, zakoupíte na www.ticketportal.cz nebo www.ticketmaster.cz.
06.12.2022

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444