Vánoční tipy na dárky pro vaše mazlíčky

Blíží se Vánoce, sváteční čas, kdy se těšíme kromě dárků i na slavnostní jídlo. A to můžeme dopřát jak sobě, tak svým domácím mazlíčkům. Jim ale nesvědčí ani cukroví, čokoláda nebo vánočka. Jejich citlivá bříška potřebují něco speciálního. A proto vám ulehčíme výběr a naservírujeme pár tipů na pochoutky, kterými svého čtyřnohého kamaráda určitě potěšíte.

BRIT MONO PROTEIN - Česká štědrovečerní hostina

I váš pes může mít slavnostní štědrovečerní večeři! Za tímto bramborovým salátem s tradičním kaprem se skrývá kompletní krmivo vhodné i pro psy s citlivým zažíváním, alergiemi a potravinovou intolerancí. Obsahuje 100 % čistý protein z kapra. Pochoutka je vyrobena ve formě jemného paté, aby chutnala i starším psům. Jde o ideální doplněk k běžně podávaným granulím. Dopřejte svému 
 

BRIT FUNCTIONAL SNACK - vánoční edice s krůtou 

Vánoční dáreček v podobě pamlsku s krůtím masem potěší každého pejska. Oblíbené doplňkové krmivo pro psy je tentokrát obohacené o sušené brusinky a skořici a pro dobré trávení jsou přidané i laktobacily. Tato lehká svačinka se hodí i jako odměna při motivačním tréninku.
 

 

BRIT CARE CAT POUCHES FILLETS IN GRAVY - vánoční box plný chutí

Tak to je kočičí vánoční dárek jak se patří! Pestrý výběr kapsiček nenechá v klidu ani velmi vybíravé kočičky. Potěší i ty s problematickým příjmem potravy. Tyto lahodné filetky ve šťávě totiž obsahují až 85 % masa, a to z lososa, kuřete, kachny a krůty. Jsou obohacené i o rakytník a lichořeřišnici, které působí preventivně proti chorobám močových cest. Bezobilné kapsičky jsou vhodné jako kompletní krmivo nebo jako doplněk ke granulím. 

Kapsičky BRIT CARE CAT POUCHES FILLETS IN GRAVY – Christmas Flavour Box – 1,02kg  276 Kč
 

BRIT CARE CAT SNACK SUPERFRUITS SALMON - vánoční edice

Zábavné pamlsky SUPERFRUITS pobaví i dospělé kočičky. Křupavé lososové ňamky jsou obohacené o rakytník, brusinky, arónii a skořici. Toto doplňkové bezobilné krmivo můžete použít i jako odměnu a díky chrastivému zvuku pamlsku si s vaší kočičkou užijete veselé společné chvíle nejen o Vánocích. 
 

NOVÝ BRIT INTERAKTIVNÍ box plný kočičích pochoutek 

Potěšte svou kočku dárkem šitým na míru její mlsné tlamičce. Dárkový box Brit obsahuje výběr dobrot napříč řadou Brit Care Cat – od vzorku granulí s čerstvým masem až po pamlsky a kapsičky. A nechybí ani plyšová myška pro radost. Využít jej můžete jako dárek pod stromeček, ke kočičím narozeninám nebo jako pozornost pro ty, kdo si domů přivedli nového čtyřnohého společníka.
 
 

NOVÝ BRIT DÁRKOVÝ box pro všechny pejsky

Potěšit svého čtyřnohého mazlíčka můžete na Vánoce nebo i někdy jindy. Box je plný zdravých a chutných produktů, a to z kategorie granulí i pamlsků. A jako překvapení je připravený kroužek na hraní. Vše vyrobené z udržitelných materiálů.
 BRIT Healthy & Delicious Present for Dogs 2023 - 445 Kč

 

CARNILOVE - Čerstvý kapr i do psích misek

Granule s chutí Vánoc? Může být! Holistická krmiva Carnilove Fresh obsahují čerstvé maso z kapra, které nejenže skvěle chutná, ale současně je ceněno také pro svůj pozitivní vliv na zdraví srdce a oběhového aparátu. Masa je v granulích Carnilove Fresh 80 %, zbylých 20 % patří lesním plodům, zelenině a bylinkám. V sortimentu značky Carnilove najdete také lahodné poloměkké kapří pamlsky a masové kapsy.
 

CARNILOVE TRUE FRESH – přirozeně čerstvé a šťavnaté maso

Psi přirozeně touží po šťavnatém kusu masa. Co jim jejich přání (nejen) na Vánoce splnit? Unikátní výrobní technologie umožnila „naplnit“ složení granulí Carnilove True Fresh z 60 % masem pouze v čerstvé formě a proměnit tak každé krmení v jedinečný chuťový zážitek. A pokud do granulí navíc přimícháte mrazem sušené pamlsky z téže řady, těžko budete hledat spokojenějšího psa, než je ten váš. Nebo snacky zabalíte pod stromeček? Úspěch zaručen v obou případech. 


CARNILOVE Fresh Carp Trout 1,5 kg za 302 Kč, 12 kg za 2 092 Kč
CARNILOVE Carp with Black Carrot za 54 Kč
CARNILOVE Semi-Moist Carp with Thyme za 71 Kč
 
CARNILOVE True Fresh – Fresh Fish with Chickpeas and Apples za 329 Kč 1,4 kg; 799 Kč 4 kg a 1699 Kč 11,4 kg 
CARNILOVE True Fresh Freeze – Dried Snack Duck with 5 red Fruits za 130 Kč
 

CANVIT BARF doplňkové krmivo pro psy

Jako dáreček pro starší pejsky se hodí i doplňkové krmivo se slávkou zelenoústou. Obsahuje totiž látky, které v pohybovém aparátu zvířete působí protizánětlivě. Podporuje také tvorbu a regeneraci chrupavky a kloubního mazu, udržuje klouby pohyblivé a volné a pomáhá snižovat bolestivost při kloubních onemocněních.
 

Heboučká deka BRIT

A poslední tip na vánoční dárek z kategorie měkkouš, který ale určitě potěší a hlavně zahřeje! 
 
09.11.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444