Vánoční tip: Vína z Francie a Itálie

EVITIS doporučuje vína, která budete milovat

Pro tým Evitis je radostí připravovat sortiment vín. Kolektiv firmy navštěvuje francouzské a italské vinaře tam, kde jejich víno vzniká. Všechna vína, která nabízejí, sami ochutnali a rádi připraví nabídku každému na míru.

Odborníci z EVITIS před koncem roku pro milovníky vína připravili dva balíčky, do kterých vybrali vína pro Štědrý večer, posezení s rodinou či přáteli a pro poslední den v roce.
 

Vánoční výběr

V tomto balíčku vychutnáte dva výborné „Picpouly“, svěží vína k rybám z jižní Francie. Italská tichá bílá vína zastupuje Rocho, taktéž se skvěle hodící ke štědrovečerní večeři. Červená vína z Valée du Rhône jsou plná a ovocná, jako stvořená ke společnému posezení. Sestavu doplňuje svěží šumivé víno ze střední Itálie.
 

Vánoční výběr EXTRA

V tomto balíčku pro opravdové labužníky najdete klasiku bílých francouzských vín - Touraine. Posuneme-li se od Loiry k jihu ochutnáme vynikající Condrieu. Obě vína výborná k rybám. Bílé Châteauneuf du Pape, to je lahůdka! Červenými Crozes-Hermitage a Grenache ze samého jihu Francie ohromíte své přátele. Pro šumivé se vrátíme zpět k Loiře. Víno vyrobené tradiční metodou druhotným kvašením v lahvích jistě zpestří Silvestr.
 
Nevíte si rady, jaká vína vašim blízkým, přátelům či kolegům vybrat? Věnujte jim Dárkový poukaz.
 

„Přejeme Vám a Vašim blízkým veselý konec roku s produkty obchodu vínem EVITIS."

Jan Janatka, ředitel společnosti Evitis, s.r.o.
25.11.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444