Vánoční tip: Robot, který vysaje, vytře a umyje okna

Roboti jsou již poměrně rozšířenými pomocníky při péči o domácnost, vysávají nebo vytírají, myjí okna a někteří dokážou zastat i více činností zároveň. Pokud stále přemýšlíte, čím potěšit blízké pod vánočním stromečkem, seznamte se s robotickým vysavačem a mopem LEGEE 7 a robotickým čističem oken HOBOT 2S.

Precizně vysáto i vytřeno

Robot LEGEE 7 zajistí komplexní úklid hladkých podlah – dlažby, linolea a podlah dřevěných i plovoucích. O čistou podlahu se tento robotický vysavač a mop postará tak, že vysává a souběžně provádí mopování a mokré vytírání. Množství vody je přitom přesně dávkováno, aby vody nebylo ani moc, ani málo. Při práci se řídí pomocí dat získávaných vyspělým navigačním systémem. Ten zajistí efektivní úklid podlah bez zbytečného zdržování nebo zmatených pohybů.

 
LEGEE 7 opravdu vytírá, neboť je vybaven dvěma kmitajícími mopy, které podlahu vytírají stejně, jako kdybyste si na pomoc vzali ruční mop. Výhodou však je, že u toho nemusíte být osobně, precizní vytření za vás zajistí robot.

LEGEE 7 vysaje i sebemenší nečistoty na podlaze díky speciálnímu D tvaru namísto kulatých rohů, které bývají u jiných typů robotických vysavačů. V kombinaci s bočním kartáčkem LEGEE 7 dokonale vymete nečistoty z rohů, podél stěn i nábytku.

HOBOT LEGEE 7 je určen i do domácností s alergikem, neboť HEPA filtr zachytí i nejjemnější částečky prachu.



Konec ručního mytí oken

O perfektně čistá okna se postará robotický čistič oken HOBOT 2S, který je stejně jako LEGEE 7 navrhován a vyráběn na Taiwanu. Chcete si užívat výhled skrz čistá okna po celý rok? Nemusíte se přemlouvat do mytí oken jen na Vánoce nebo na jaře. Robota můžete použít třeba každý měsíc. Špínu aspoň nenecháte na oknech zaschnout a vypálit sluncem. 

HOBOT 2S je vybaven duálním zásobníkem s ultrasonickou tryskou. V průběhu mytí oken, zrcadel a dalších skleněných povrchů si povrch sám vlhčí. Nečistoty se díky tomu lépe odstraní do speciální utěrky z jemného mikrovlákna.

Robotický čistič oken je vybaven AI technologií, která vypočítává dráhu čištění, detekuje okraje, rámy čištěných skel a oken a automaticky rozpozná velikost povrchu.

 
Více na www.hobot.cz
16.11.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444