Vánoční tip: Obří stavebnice Cihličky pro dětičky

Chcete v dětech rozvíjet kreativitu a schopnosti? Darujte jim originální stavebnici, se kterou budou moct postavit vše ve skutečné velikosti. Česká obří stavebnice Cihličky pro dětičky zaujímá jedno z předních míst ve své kategorii, získala prestižní ocenění "Správná hračka" a pod vaším vánočním stromkem bude jistě megadárkem číslo jedna.

Princip stavby z velkých lehkých kostek je tak jednoduchý, že jej pochopí i tříleté dítě. A znáte přece tu dětskou radost - postavit vysokou věž a zbourat, postavit a zbourat…

Postavíme věž. Zbouráme. A znovu a pořád!

Vzpomínáte, když jste si v obýváku stavěli svůj první bunkr ze židlí, dek a polštářů? Takové dobrodružství můžou zažívat i vaše děti. Stavění z cihliček skýtá nespočet možností. Věříme, že i vás stavění vysokých věží, mostů, domečků, hradů, pevností nebo bunkrů chytne a ke svým dětem se rádi přidáte. Kreativní děti určitě vymyslí další zajímavé realizace. Můžou si například hrát na kuchaře nebo farmáře. Protože se jednotlivé cihličky spojují pomocí spojek a tak vytvářejí delší překlady a trámy, lze z cihliček snadno vybudovat širokou pec na pizzu, kuchyňskou linku, lavičky, židličky, prodejní stánek a také stáje a ohrádky pro zvířátka. Při troše fantazie si poradíte i se sochami, roboty, zvířátky, autobusem, vlakem, lodí nebo kombajnem.



Přelézat, přeskakovat, schovávat se

Cihličky v dětech rozvíjejí motoriku a pohybové dovednosti. Pomozte jim sestavit balanční dráhu se všemi překážkami, prolézací bránou a tunely. Nechte je prozkoumávat bludiště nebo jim vytvořte fotbalové hřiště s brankami. Za hezkého počasí najde stavebnice své uplatnění také venku. Z cihliček můžete vybudovat slalomovou dráhu pro kola a odrážedla nebo uspořádat běžecké závody se zábavnými překážkami.

Aby rodič dokázal stavebnici naplno využít, ve spolupráci se zkušeným pedagogem z mateřské školy vznikla metodika, která obsahuje přes 30 základních tipů, jak si s cihličkami hrát a rozvíjet dětský potenciál. Je to názorný návod pro učitele a rodiče s popisy staveb a činností doplněných fotografiemi. Tento dokument je volně ke stažení na oficiálním webu cihliček www.cihlicky-pro-deticky.cz.

 
Základní sada obsahuje 24 kostek, každou o rozměrech 35 x 17,5 x 11,5 cm a nosnosti minimálně 30 kg (v zátěžových testech unesla i 100 kg!). Lehkost a odolnost kostek jsou zajištěny speciálním kříženým kartonem s protiskluzovým ochranným lakem s důmyslnou konstrukcí a vnitřními výztuhami. Cihličky jsou vyráběny v České republice a k jejich výrobě se používají výhradně přírodní netoxické materiály. Díky tomu s jistotou splnily přísné limity chemických atestů pro hračky a řadí se k ekologickým hračkám.

Cena: Sada 24 kusů cihliček: 1 450,- Kč vč. dopravy a DPH
14.11.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444