Luxusní balíček županů a ručníků ve výjimečné kvalitě King of Cotton

Darujte svým blízkým luxusní balíček, který anglická firma King of Cotton připravila exkluzivně pro Vánoce 2016. Balíček obsahuje bavlněné župany a ručníky nejvyšší kvality, pantofle a koupelnovou kosmetiku.

Speciální vánoční balíčky obsahují župany a ručníky z kolekce King of Cotton – Christmas 2016. Každý z těchto produktů je výsledkem precizního zpracování a výběru z nejjemnější česané bavlny.

Pro výběr konkrétního dárkového setu klikněte zde
 

Župan RITZ-CARLTON PURE COTTON 

Tento exkluzivní župan naleznete mimo jiné i v luxusním hotelu Ritz-Carlton v Las Vegas. Jeho měkké Velour zpracování v designu waffle, lemované nejjemnějším froté, vám zaručí pocit dokonalého komfortu a pohodlí. 
 

Ručníky a osušky MILANO 

Nejkvalitnější typ ručníků a osušek z kolekce King of Cotton. Je vyroben ze 100% kvalitní česané egyptské bavlny při gramáži 700 GSM. Díky těmto vlastnostem je ručník velmi měkký a savý. Osušky i ručníky jsou zakončeny klasickým tří řádkovým lemem v černé, zlatavé, světle a tmavě šedé.
    

Anglický král bavlny King of Cotton 

Firma King of Cotton byla založena v roce 1995 ve Velké Británii. Původní italská značka “Re di Cotone”, ze které King of Cotton vznikla, existuje již od roku 1880, a přes dlouhé řady rodinných vazeb se dostala do Velké Británie s hlavním cílem dodávat do kvalitních obchodů a luxusních hotelů ve Velké Británii ložní prádlo, ručníky, župany a další příslušenství spánkového programu v prvotřídní kvalitě.

Výrobky firmy King of Cotton jsou dnes již zpracovávány na nejmodernějších strojích, co však přetrvává je výběr nejjemnější bavlny a její zpracování, díky kterému se tato firma řadí mezi nejlepší na světě. Pro svou kolekci koupelnových doplňků používá mimo jiné unikátní proces zpracování bavlny „zero twist“. V tomto provedení mají ručníky, osušky a župany díky „nestočení“ bavlněného vlákna při menší váze (až o 30 %) větší savost a jsou jemnější než klasické bavlněné výrobky.

Jemnost a kvalita je hlavním krédem firmy King of Cotton, díky čemuž naleznete výrobky této firmy v mnoha luxusních londýnských rezidencích, prestižních obchodech a nejlepších světových hotelech, kterými jsou například Four Seasons,The Ritz London, Marriot, Le Meridien, Jumeirah, Hilton a další.

Na českém trhu zastupuje tuto anglickou značku firma Royal Comfort, která výrobky King of Cotton zařazuje do svého sortimentu jako doplněk k luxusním postelím amerických firem King Koil a Serta. Oba tito výrobci postelí se problematikou zdravého spánku zabývají již mnohá desetiletí a za pomoci Mezinárodního sdružení chiropraktiků vyvíjejí ty nejkvalitnější postele. Vysoké matrace King Koil a Serta jsou unikátní především svojí kombinací přírodních materiálů, jako jsou koňské žíně, hedvábí, bavlna, a nejnovějších technologií. Díky tomu patří obě tyto firmy mezi nejlepší ve svém oboru na světě.

Reference mluví za vše

Vzhledem k jedinečné kvalitě a komfortu postelí si jako dodavatele luxusních lůžek značek King Koil a Serta pro své projekty vybírají kromě známých architektů i nejznámější hotelové řetězce z kategorie Luxury a First Class. Na referenčním listu najdete taková jména jako Mandarin Oriental, The Ritz-Carlton, Le Meridien, Atlantis the Palm, Hilton, Marriott, InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels a mnoho dalších. Desítky výrobních závodů, které jsou rozmístěny na všech kontinentech, produkují postele nejvyšší kvality pro hotelové klienty, ale také luxusní rezidenční projekty a ložnice moderních i klasických designů. 

Design je vyjádřením vaší osobnosti

V současné době jsou mezi designéry, architekty nejoblíbenější tzv. boxspringové postele, jinými slovy postele s pružinovou základnou, která je zarovnána po bocích s matrací. Dle zkušeností se od klasických rámových postelí opouští, stejně tak jako od zdobných tvarů postelových čel. Nejžádanější jsou vysoká čela s jednoduchým prošíváním čtverců či pruhů. Do prostorných ložnic se stala velmi atraktivní čela s přesahem do šíře a výškou až dva metry. Postelové čelo by mělo dotvářet design ložnice a být v ložnici hlavním prvkem. V nabídce firmy King Koil je více než 20 typů postelových čel ve více než 200 barevných provedeních včetně přírodní kůže, což je na českém trhu naprosto unikátní. Každá postel se vyrábí individuálně přesně dle přání zákazníka tak, aby vytvořila v ložnici dokonalou harmonii.

Co se týče barev, nejoblíbenějšími jsou přírodní barvy od tmavé antracit, odstíny hnědé až po jemně béžové bez jakýchkoli dekorů a ornamentů. Žádané jsou také drobné melíry ve struktuře materiálu v odstínu o 1-2 stupně světlejším než podkladový materiál.

Jednoduše řečeno, současný trend postelí je nastaven na jednoduché tvary v přírodním barevném ladění.

 

Doplňky pro dokonalý komfort spánku & design ložnice

Kromě anglické značky King of Cotton má firma Royal Comfort ve svém portfoliu i exkluzivní švýcarskou značku ložního prádla Christian Fischbacher. Domovem této tradiční rodinné firmy je centrum švýcarského textilního průmyslu město St. Gallen, a to již od roku 1819. Po téměř dvě století je švýcarská firma Christian Fischbacher synonymem pro luxus a kvalitu bez kompromisů. Kolekce ložního prádla Christian Fischbacher se skládá z designově jedinečných potisků na bavlně, saténu, hedvábí a lnu.

Německá firma Mühldorfer je pomyslnou tečkou v dotvoření dokonalého prostředí pro váš spánek. Tato tradiční rodinná německá firma je předním světovým výrobcem nejkvalitnějších polštářů a dek z prachového husího peří. Její historie sahá do roku 1920 a díky unikátní technologii praní a ošetření peří jsou její výrobky oblíbeny po celém světě. Zajímavostí je, že všechny péřové výrobky firmy Mühldorfer lze díky speciální technologii dvojitého prošití prát v pračce a sušit v sušičce. Díky bezkonkurenční kvalitě všech výrobků zn. Mühldorfer se s jejími výrobky potkáte i v nejlepších světových hotelech od hotelu Riverside Kempinski Bratislava až po Burj-al-Arab Dubai. 

Luxusní postele King Koil a Serta stejně tak jako příslušenství k postelím značek King of Cotton, Christian Fischbacher a Mühldorfer můžete vyzkoušet, a přesvědčit se o jejich kvalitě zpracování, v některém ze showroomů Royal Comfort  v Praze, Brně nebo Karlových Varech.

www.royalcomfort.cz 

11.11.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444