Vánoční dárek, který zahřeje

Designové radiátory, které nabízí obchodně-výrobní společnost Laurens Czech Republic spol. s r.o., posouvají obecný náhled na radiátory směrem dopředu, začleňují se k významným interiérovým doplňkům, které kromě své hlavní vytápěcí funkce nabízí navíc pěkný vzhled a u většiny modelů i další přidanou hodnotu. K příležitosti blížících se vánočních svátků přichystala společnost Laurens pro své zákazníky výhodnou vánoční akci.

Společnost Laurens si pro své zákazníky připravila dva vánoční dárky:
model Anuova Seat
1. Vánoční hřejivý dárek od Laurens: 20% sleva na objednávky do 20.12.2012 pro čtenáře BYDLENÍ.CZ (stačí uvést: „jsem čtenářem BYDLENI.CZ" a dárek je Váš)

2. Dárková poukázka v hodnotě 5000,- Kč navíc s bonusem 1000,- Kč (darujete-li někomu poukázku v hodnotě 5000,- Kč, zaplatíte 5000,- Kč a obdarovaný dostane ještě od Laurense dárkový bonus 1000,- Kč navíc). Dárkovou poukázku lze zakoupit do 20.12.2012, platnost poukázky je do 31.3.2013.

Tato předvánoční dárková akce se vztahuje pouze na objednávky učiněné ve studiích Laurens v Praze a Brně. Slevy a dárky nelze kombinovat, na slevovou akci nevzniká právní nárok a nelze ji právně vymáhat.
model Ice Mirror
Například model Ice Mirror je osazen celoplošně lepeným skleněným zrcadlem, model Anuova Seat je koncipován jako lavička osazená parapetní deskou, koupelnové radiátory je možné doplnit věšáčky a madly na ručníky.

Ve studiu Laurens lze vybírat z moderních i retro modelů. Jedná se o litinové radiátory v nostalgicky zámeckém stylu z druhé poloviny 19. století, kterým je například model Art Deco, nebo stylový model Boston z období funkcionalismu. Retro litinové modely jsou vhodné do rekonstruovaných, historických budov, nebo i jako výjimečný solitér pro Váš moderní interiér.

„Studio Laurens poskytuje komplexní služby a individuální přístup. Poradíme Vám s výběrem radiátoru - máme několik variant provedení, vertikální, horizontální, řadu rozměrů, přes 30 barevných možností, různé typy připojení. Naše služby obsahují vše potřebné od zaměření místa, vypracování projektu s výpočtem tepelných ztrát, přes výběr vhodného radiátoru, po instalaci a montáž radiátoru včetně úpravy rozvodů," zmiňuje pan Milan Ondrášek, jednatel firmy Laurens.

Art Deco„Radiátor dodáváme kompletně vybaven, tedy máme na výběr také designové ventily, krytky a rozetky na rozvody, šroubení, věšáčky pro koupelnové radiátory, elektrické topné tyče pro radiátory s elektrickou variantou připojení. Řešíme také výrobu a připojení radiátorů na míru. Naše ceny se pohybují od běžných cen srovnatelných s obyčejnými radiátory, navíc získáváte hodnotu pěkného vzhledu a kvalitního provedení. Naší přidanou hodnotou jsou zmiňované kompletní služby a dodání radiátoru se vším potřebným příslušenstvím,” dodává pan Milan Ondrášek.

Všechny modely radiátorů Laurens, včetně cen i katalogu ke stažení, si prohlédněte na webové adrese www.laurens.cz, nebo navštivte osobně studio Laurens na ulici Bubeníčkově 16, v Brně-Židenicích.
26.11.2012
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444