Vánoce se blíží, potěšte své blízké prémiovým tekutým dárkem

S přibývajícími chladnými dny a blížícími se svátky přichází ideální příležitost udělat radost svým blízkým unikátním dárkem. A kvalitní alkohol v dárkovém balení je něco, co potěší a zahřeje zároveň. Vyberte z různých druhů ten správný a dopřejte každému milovníkovi dobrého pití příjemný zážitek během vychutnávání.

Zima je za dveřmi, a to znamená jediné: vymyslet vhodné dárky k Vánocům pro své blízké. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a obdarujte je kvalitním alkoholem v dárkovém balení. Udělejte jejich Vánoce nezapomenutelné díky výběru ze speciálního vánočního sortimentu, který společnost Premier Wines & Spirits připravila. Tato dárková balení alkoholu budou jistě perfektní pozorností pro vaše kolegyně i kolegy, blízké přátele i rodinné příslušníky.

Bohemian Gin v dárkovém balení potěší každého milovníka tekutého jalovce. Tento kvalitní gin z České republiky přináší jedinečný chuťový zážitek a po jeho ochutnání si budete připadat jako na české louce plné bylin a voňavých rostlin. V krásném dárkovém boxu jej seženete na www.1er.cz za 1 245 Kč.

Pokud preferujete rum, pak vás jistě zaujme Flor de Caña Terra. Tento vyhlášený nikaragujský rum je balen v elegantní dárkové krabici a je ideální pro ty, kteří vyznávají silné a intenzivní chutě. Jako samotný rum i dárková krabice je synonymem pro udržitelnost, proto jistě potěší každého, kdo dbá na životní prostředí. Dárkovou krabici pořídíte na www.1er.cz za 990 Kč.

Dalším z výběrových rumů je i Hell or High Water XO, který je ve speciální dárkové tubě ideálním dárkem ke každé příležitosti. Toto tekuté zlato vás okouzlí svou jemnou, elegantní a vyváženou chutí. V tomto balení jej koupíte na www.1er.cz za 1 210 Kč.



Pokud hledáte něco pro milovníky ovoce, pak je gin June Poire by G’Vine přesně pro vás. Jako dárek se skvěle bude vyjímat díky sklenici, která mu v balení dělá společnost. Díky tomu si jej obdarovaný může vychutnat ve vší parádě. Tento jemný gin můžete koupit na www.1er.cz za 1 165 Kč.

Pro milovníky šampaňského je jasnou volbou populární šampaňské PiperHedisieck. Tyto luxusní bublinky jsou baleny v dárkové krabici společně se dvěma skleničkami, takže je připraveno k okamžitému vychutnání. Šampaňské spolu se sklenicemi v dárkovém kabátku seženete na www.1er.cz za 2 220 Kč.

A pokud sháníte něco výjimečného, Graham's 30Y vám poskytne možnost darovat jednoduchou, a přitom geniální chuť ukrytou v lahvi. Toto výjimečné portské víno seženete v dárkové tubě a jedná se tak o ideální dárek pro všechny, kteří si rádi vychutnávají kvalitní vinný nápoj a zamlouvá se jim intenzivní a silná chuť, jakou portské nabízí. Dárkové balení pořídíte na www.1er.cz za 2 625 Kč. 


Všechna dárková balení můžete pořídit na webových stránkách společnosti Premier Wines & Spirits www.1er.cz
10.11.2023

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444