Jak budou vypadat vaše Vánoce 2017?

Vánoce jsou za dveřmi. Jak letošní rok pojmete dekorování interiéru a jak ozdobíte vánoční stromeček? Jste zastánci klasiky, nebo se rádi inspirujete novými trendy? Společně s českou rodinnou firmou GLASSOR jsme pro vás vybrali několik vánočních ozdob - inspirujte se.

Tradiční styl potěší všechny, nejen staromilce 

Podle veletrhu Christmasworld, který každoročně probíhá ve Frankfurtu nad Mohanem a udává trendy pro nadcházející Vánoce, bude klíčovým stylem pro rok 2017 vintage. Patříte-li k milovníkům všeho starého, střežíte-li vánoční ozdoby ještě po prababičce a rozněžníte-li se nad každou melodií staročeských koled, bude se vám líbit tradiční styl.

Vánocům v roce 2017 budou vévodit tradiční ozdoby v tlumených, teplých odstínech červené a modré v kombinaci s načervenalou mědí a samozřejmě zlatou, vánoční stálicí. Mezi paletou nesmí chybět také bílá, evokující čerstvě napadaný sníh - zářivá a slavnostní zároveň.


„Mezi tradiční vánoční barvy patří zlatá, která nás letos inspirovala k vytvoření dekorací připomínajících hvězdnou oblohu. Vyznačuje se třpytivými ozdobami doplněných temně modrou luxusní barvou a dekoracemi ve tvaru hvězd. Díky těmto kombinacím je možné v každé domácnosti vytvořit krásný celkový dojem z vánočního stromku i nádhernou štědrovečerní nebo novoroční tabuli,“ popsala Kateřina Tichá jednu z letos nově vytvořených kolekcí firmy GLASSOR. 
 

Retro se vrací: Vzpomínáme na Vánoce u babičky

Staršími vánočními ozdobami je inspirována i retro kolekce. Schválně se poohlédněte po půdě svých prarodičů, možná budete sami překvapeni, kolik kominíčků, sněhuláků, autíček a dalších figurek a postaviček, které si mnozí pamatují z 60. let, najdete. Jestliže rádi vzpomínáte na staročeské Vánoce, retro styl vám učaruje.


Vzpomínky na dětství můžete oprášit díky kolekci retro ozdob z kolekce GLASSOR, která dokazuje, že retro může být pojato i moderně. Ozdoby jsou výrazné, barvy zářivé: fuchsiová, výrazně růžová nebo zelená dodají vašemu vánočnímu stromečku na výrazu. Jako všude jinde i zde platí, že méně je více. Proto zbytek dekorací pojměte jednoduše.

 

bydlinekNové vánoční ozdoby se slevou! 
Využijte unikátní slevový kód pro všechny čtenáře BYDLENI.CZ a pořiďte si poctivě vyrobené vánoční ozdoby od společnosti GLASSOR.

Slevový kód: BYDLENI2017 s platností do 31.12.2017.

Jednoduše uplatněte kód při nákupu v e-shopu na adrese www.glassor.cz. Kupón nelze sčítat s jinými slevami a nelze uplatnit na již zlevněné zboží. 

 

Přírodní motivy: Procházka zasněženou krajinou či lesem

Pokud vám ze všech těch barev přechází zrak, zamilujete si kolekci ozdob v přírodním stylu. Převládá zde klidná béžová, bílá, hnědá, starorůžová v elegantní kombinaci s odstíny mědi, stříbra a zlata. Z motivů pak vybírejte mezi šiškami, sovami, houbičkami či ptáčky.


Ozdoby nemusíte věšet pouze na vánoční stromeček, velmi efektně bude vypadat i ozdobená obyčejná holá větvička v čiré skleněné váze. Specialista na vánoční dekorace, firma GLASSOR doporučuje: „Skvělým detailem může být i použití přírodního provázku k zavěšení baněk namísto klasických kovových háčků nebo dřevěné dekorační bedýnky.” 
 

Moderní styl: Když máte rádi jednoduchost... 

Váš interiér je zařízen v duchu nejnovějších trendů? Milujete jednoduchost, čisté linie a luxusní vzhled? Pro vás bude jako stvořená kolekce moderních vánočních ozdob kombinujících tradiční barvy s netradičními vzory, čiré sklo s jemnými motivy. Minimalistické průhledné baňky, osvědčené kombinace bílé a černé ozvláštněné o akcenty zlaté, to vše se skvěle snoubí se interiérem zařízeném v duchu severských zemí. Abyste dosáhli dokonalé harmonie, nezapomeňte na další prvky tolik typické pro skandinávský styl bydlení, jako jsou dekorace z neopracovaného dřeva, bytový textil a samozřejmě svíčky


„Minimalismus a severský styl je jedním z hlavních proudů současného designu, který se jednak navrací k přírodním motivům, na druhou stranu je mile extravagantní. Podkladovou barvou je sněhově bílá, která díky dokonalému zpracování vytváří efekt baněk z porcelánu. S tím skvěle koresponduje i ruční malba nebo precizní lineární minimalistické dekory. Trendem jsou i zdobené transparentní ozdoby,“ vytipovala novinky Kateřina Tichá, majitelka firmy GLASSOR, předního výrobce vánočních ozdob u nás.
20.11.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444