Vánoce bez stresu. Inspirujte se vánočními tipy na jednom místě

Když se vysloví „Vánoce“, někdo ucítí vůni vanilkových rohlíčků a je plný očekávání a nostalgie, pro jiného začíná stres kvůli vymýšlení vánočních dárků. Už se nemusíte honit z obchodu do obchodu, specializovaný eshop www.levand.cz vám s výběrem vánočních dárků pomůže.

Něco pěkného, něco praktického

Protože nikdo nemá času nazbyt, eshop www.levand.cz posbíral veškeré tipy na vánoční dárky do jedné kategorie. V sekci TIPY NA DÁRKY tak najdete například vkusné zápisníky a diáře, hrnky, romantické svíčky, voňavou kosmetiku, příjemné povlaky na polštáře a mnoho dalších pěkných maličkostí a praktických drobností.

Pokud přece jen potřebujete konkrétní tipy, vybrali jsme pro vás několik zaručených: 
 

Vůní neurazíte…

Jistě, ne každý si na to potrpí, ale krásná vůně nemůže nikoho urazit, naopak může působit jako jakási terapie. Obzvláště ženy takovýto dárek umí náležitě ocenit. Možností, jak vůni darovat, je více. Vybírat můžete z luxusních vonných svíček nebo mezi dnes tolik populárními bytovými parfémy. Pokud sháníte pouze drobnost pro kolegyni nebo kamarádku, vyberte třeba voňavé přírodní mýdlo. Škála vůní je opravdu široká: od ovocného koláče přes med, levanduli až například po pomerančové květy.

Pro muže…

Dárek pro maminku, babičku, sestru i kamarádku máte vymyšlený, ale dárky pro bratra, tatínka a přítele vám dávají zabrat? Vybrat něco pro muže skutečně bývá oříšek. V LEVAND jsou přesvědčeni, že i pro pány existují opravdu originální a stylové „zbytečnosti“, ze kterých budou pod stromečkem uneseni. Inspirujte se.

  • Pokud máte doma větroplacha a cestovatele, vyberte z cestovatelských deníků nebo záznamníků ten, který odpovídá jeho stylu. 
  • Muž, který má svůj styl a rád pečuje o svůj zevnějšek, jistě ocení pánské mýdlo na holení v dárkové krabičce či luxusní vodu po holení s neotřelou vůní. 

Kupte dárek univerzální….

Každý z nás to někdy zažil. Prostě TO musíte koupit, protože jste z TOHO nadšení a teprve pak přemýšlíte, pro koho to bude. V tomto případě se vám otvírá celá řada možností a vlastně v každé kategorii si to NĚCO určitě vyhlídnete. Může to být dárek praktický anebo jen drobnost pro potěšení. Pokud chcete malou nápovědu, nahlédněte do kategorie kuchyně, kde si na své přijdou gurmáni i hospodyňky nebo do kategorie Languo, kde se nachází spousta maličkostí pro potěšení, které zároveň plní praktickou funkci.

Nejdůležitější je, aby dárek dával smysl, obdarovaného potěšil a bylo vidět, že jste při vybírání tzv. nestříleli od boku. Ne vždy je to jednoduché, obzvláště pokud máte před svátky naspěch a řešíte celou spoustu dalších úkolů.

Tým Levand.cz přeje všem čtenářům BYDLENI.CZ poklidné svátky a příjemný čas vánoční bez zbytečného stresu. 
15.11.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444