Vana s dotekem přírody

Dnešní doba nás na každém kroku obklopuje předměty neotřelého designu minimalistických či futuristických tvarů, které jsou vyrobeny z dokonalých moderních plastických hmot s těmi nejúžasnějšími vlastnostmi. Čeho je však moc, toho je brzy příliš, takže mnozí z nás pak snadno zatouží po „obyčejných“ přírodních materiálech jako je dřevo, kámen nebo keramika.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Zvláště v koupelně jsou takové doteky přírody více než příjemné, není proto divu, že řada lidí si tuto místnost raději vybaví v romantickém rustikálním stylu nebo ji alespoň zabydlí několika „přírodními“ kusy. Firma Polysan nabízí neotřelý nápad, který koupelně dodá onen přírodní nádech a zároveň působí velmi moderně – své solitérní vaně Matrix vymyslela dřevěný podstavec, jednoduchých tvarů, který však tuto vanu povýší na pomyslný trůn vládnoucí celé koupelně.

„Naše vana Matrix má sama o sobě jednoduché linie, které vycházejí z dlouhodobě oblíbeného tvarosloví,“ odkrývá vznik tohoto propojení pan Petr Štěpán z Polysanu. „Zalíbil se nám proto nápad, doplnit ji o přírodní materiál v základním, až téměř syrovém podání v podobě dřevěného podstavce a vytvořit tak solitérní vanu pro moderní lidi, kteří se však rádi obrací k tradici.“

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Výsledek působí více než příjemným dojmem – osloví každého, kdo má rád opticky čistý interiér, dřevo, které prostor přirozeně zateplí a zútulní, i strohý design, odpovídající současným módním tendencím. Dřevěné trámy, ze kterých je podstavec vany sestaven, odkazují na dávnou atmosféru domů našich předků i řemeslnou tradici práce se staletími prověřeným materiálem.

Bílé vaně Matrix sluší všechny tři odstíny dřeva, ze kterých zákazníci mohou pro svou koupelnu volit – z lehkého světlého dubu, elegantního tmavého mahagonu i v provedení bez nátěru. Aby koupelna byla dotažená do posledního detailu, je nutné zvolit správnou vanovou baterii, která završí působení celého prostoru – výrobce doporučuje zvolit stojanovou baterii oblého tvaru Airtech od firmy Sapho. Vana Matrix s dřevěným podstavcem bude v koupelně jasným solitérem oslovujícím v prvním okamžiku svou elegancí a poklidem, který vyzařuje a který přenáší i na své okolí.

Parametry a cena vany Matrix:
akrylátová vana s konstrukcí mahagon, 175x86x45 cm, objem 195 l, cena: 50.204,-Kč


07.01.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444