V pražském Braníku vzniká bytový projekt Chytrého bydlení

Novým rezidenčním komplexem, z jehož nabídky bytů a rodinných domů si lze již nyní vybírat, je Bydlení Braník. Je to jedna z nejnovějších příležitostí pro vaše nové bydlení v Praze.

Areál Bydlení Braník s blokovou zástavbou dvou bytových domů bude přiléhat k Branickému náměstí a ulicím Ke Krči a Nad Strouhou. Jednotlivé domy budou mít po dokončení stavby, tedy již na konci příštího roku, maximálně 5 nadzemních podlaží. Byty zde budou ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Ceny za nové bydlení začínají na necelých 4 milionech korun. Součástí celého komplexu jsou dále také dva čtyřpodlažní viladomy a 15 rodinných řadových domů. 

Nabídku bydlení v Braníku ocení zejména rodiny s dětmi. Jsou tu však také menší bytové jednotky, které uspokojí především singles. Bydlení si přitom můžete rezervovat velice jednoduše a rychle. Umožňuje to prodejní nástroj e-rezervace, který je přizpůsobený k uzavírání obchodu na dálku. Celý proces koupě nového bydlení můžete obstarat v pohodlí vašeho současného domova, aniž byste museli navštěvovat prodejní centrum.


Díky promyšlenému konceptu Trigema Chytré bydlení, o který se projekt opírá, nabízí bydlení v Braníku celou řadu výhod – například okenní trojskla, komplexně navržené dispozice nebo i podlahové vytápění.  Počítá se rovněž s rekuperačními jednotkami a přípravou pro inteligentní ovládání bytu. Také proto bude areál zařazen do kategorie Chytré bydlení Plus.

Nezanedbatelnou výhodou je rovněž dostatek parkovacích míst pro obyvatele i pro nerezidenty. V podzemních garážích bytových domů bude více než 160 parkovacích stání. Další budou na povrchu. Součástí každého rodinného domu je potom vnitřní garáž pro jeden či dva automobily.


Bytové domy poskytnou rezidentům uzavřené zelené vnitrobloky a rodinné domy novým majitelů zahrady. Celé území bude protínat centrální pěší korzo se stromořadím, lavičkami a průhledem na Branický pivovar. Korzo a přilehlé oddychové zóny bude moci využívat i široká veřejnost. Pro ni vzniknou v parteru objektů B a C obchody a služby. Tyto provozovny budou směřovat k Branickému náměstí a ulici Ke Krči.
Braník je jednou ze svébytných pražských čtvrtí, která má svůj genius loci. Charakteristická je pro ni mimo jiné i sousedská pospolitost a bohaté možnosti trávení volného času. Nechybí cyklostezky, sportoviště, mnohá dětská hřiště, rychlý přístup k Vltavě, obchody, restaurace, umělecké scény či velké množství zelených prostranství a parků v přímé blízkosti. Rychle se odsud navíc dostanete jak do centra města, tak za jeho hranice.

Stavba areálu Bydlení Braník bude dokončena do podzimu příštího roku. Následovat bude možnost nastěhování. Využijete tuto příležitost? Pokud ano, neváhejte se obrátit na naše prodejce. Investorem, stavebníkem i prodejcem bytů a rodinných domů je prověřená společnost Trigema.

04.05.2020 | PR
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444