V jakém kadeřnictví se cítíte lépe?

Možná vás tato otázka ještě nenapadla, ale zkusme se na ni podívat blíže. Určitě chodíte do kadeřnického salónu, a možná že častěji než jednou měsíčně. Strávíte tam v průměru dvě až tři hodiny. Zamysleli jste se někdy nad tím, jaké je to prostředí?

Tak v první řadě jde o um a zkušenosti kadeřnice a také o její vlídnost a náturu, která vám musí být příjemná. I kdyby byl salón pozlacený, nalévali tam pravé šampaňské, ale kadeřnice by byla nešikovná, chodit tam nebudete. Když do Google zadáte například kadeřnictví Praha 5, vyhledávač vám nabídne výsledky, vy si prohlížíte a čtete recenze. Kdo nic nezkusí, nic nemá, tak zní přísloví a v tomto případě je také pravdivé. Nečekejte, že první návštěva vytipovaného salónu dopadne dobře, ale může. V opačném případě neklesejte na mysli, zkoušejte, ptejte se známých a celkově mějte oči otevřené a uši nastražené. TA VAŠE vysněná kadeřnice někde je…

Kdo si chce užívat návštěvu kadeřnice jako svůj rituál, určitě se poohlédne po salónech „se zvukem“, kde je čekací doba sice delší, ale veškeré služby a produkty, které tam využívají, tomu odpovídají. Máte rádi vyvoněné a designově příjemné prostředí? I toto je důvod, proč pak volíte moderní kadeřnictví, u něhož je vám jasné, že sleduje trendy a pro zákaznice má příjemné benefity v podobě kávy nebo drinku či masáže hlavy. Základem je, když si u kadeřnice odpočinete. Pokud tam hraje rádio už potřetí za dobu, co tam jste stejnou písničku a kadeřnice, když vás stříhá, pusu nezastaví a nenechá vás nic říct, je to špatně.

Pojďme se podívat na různé styly kadeřnictví, která nás mohou okouzlit a být pro nás ta pravá, jen takové najít!



Obr. 1: Někdo má rád staré časy a romantiku. I když salón vypadá jako z minulého století, dostane se vám tam profesionálních, na tuto dobu obvyklých služeb.

Obr. 2: V tomto salónu rozhodně zrelaxujete. V pohodlném křesle, ve kterém vám bude mýt kadeřnice hlavu a vůně levandule vás přenese někam hodně daleko. 

Obr. 3:  Dnešní doba fandí minimalismu a právě proto je velké množství salónů zařízeno v tomto stylu. Čistota a styl je možná to, co hledáte. 
02.12.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444