Už si váš pes dnes čistil zuby?

Nečistil? A víte, že by měl? A jaké bylo vaše ranní oblíznutí? Voňavé? Jako každý člen rodiny, tak i naši čtyřnozí parťáci by měli mít něco jako svůj zubní kartáček. Oblíbený bude ten, který vypadá jako pochoutka a zároveň prospěje jejich chrupu, tělesné kondici a osvěží dech.

Každý veterinář ze zkušenosti potvrdí, že až 80 % psů starších tří let trpí nějakými zubními problémy. Proto by péče o chrup vašeho pejska měla být každodenním rituálem. Oblíbená značka Brit přichází s novinkou, která zubní péči ulehčí jak psům, tak jejich majitelům. Brit Dental Stick jako dentální tyčinka s dvojím účinkem je zároveň zdravým pamlskem. Ochrání zuby, podpoří kondici a chutná!
 
Psí chrup si zaslouží opravdu velkou pozornost. Věděli jste, že štěněti vyroste 28 mléčných zubů a dospělému plnochrupému psovi dokonce 42? To je o deset zubů více než u člověka. A o takovou sadu se musí řádně pečovat. Problémy, které přináší zanedbání ústní hygieny, určitě nikdo z páníčků svým psům nepřeje. Nejvíce potíží se zoubky mívají hlavně malá plemena. Někdy to začíná jen nepříjemným pachem z tlamy. Příčin problémů se zuby může být hned několik. Bakteriální plak, zubní kámen, strava, špatné návyky a chybějící dentální hygiena.

 

Každodenní čištění a správné krmení

Dentální tyčinky Brit Dental Stick obsahují SHMP (hexametafosforečnan sodný) a známé „zubní“ bylinky jako mátu, šalvěj nebo heřmánek. SHMP působí v ústní dutině podobně jako zubní pasta a bylinky plní svou přírodní funkci. Máta díky antimikrobiálním vlastnostem osvěžuje dech, šalvěj podporuje zdraví dásní a heřmánek má dezinfekční a protizánětlivé účinky. Samozřejmě nechybí ani další přírodní přísady pro podporu celkové kondice jako je skořice, kurkuma, konopí nebo srdečník.

Každodenní užití dentálních tyčinek podporuje zdraví psích zubů díky mechanickému čištění a působení známých bylin. Pomáhá také odstraňovat zubní plak, čímž působí preventivně proti tvorbě zubního kamene. Ruku v ruce s tím jde určitě i správné krmení, které psí chrup pomáhá udržovat zdravý.
 

Zdraví i mlsání v jednom

Dentální tyčinky Brit Dental Stick jsou zcela přírodní, bezlepkové a prosté barviv, sóji nebo GMO. Vybírat můžete ze čtyř variant:
  • TEETH and GUMS (s heřmánkem a šalvějí) cílí speciálně na zuby, dásně a svěží dech
  • IMMUNO (s probiotiky, betaglukany a protizánětlivou skořicí) pro podporu imunity
  • MOBILITY (s kolagenem a protizánětlivou kurkumou) pro podporu kloubního systému
  • CALM (s konopím a srdečníkem) pro celkové zklidnění

V každém balení je sedm kusů tyčinek na každý den v týdnu. Prevence zubních problémů bude nyní mnohem jednodušší, protože můžete obstarat svému parťákovi dentální péči na celý měsíc. Cena jednoho balení se pohybuje kolem 79 korun.
 
07.06.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444