Ušetřete na stavebních materiálech čtyř prémiových značek

Plánujete stavbu rodinného domu nebo rekonstrukci stávajícího bydlení? Získejte SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, který vám otevře dveře k výjimečným cenovým podmínkám. Těšit se můžete na garantovanou slevu ve výši až 45 % na zdicí a stavební materiál, pálenou střešní krytinu, komín, okna a dveře.

Unikátní projekt si žádá unikátní spojení

Špičkoví výrobci stavebních materiálů, kterými jsou Wienerberger cihlářský průmysl a.s., TONDACH Česká republika s.r.o. a Schiedel, s.r.o. a Window Holding a.s. si stanovili jasný cíl - pomoci všem stavitelům a investorům! Využijte této časově omezené nabídky i vy. Ještě dnes si vyžádejte slevový poukaz „Stavte výhodně“ a získejte slevy na jejich moderně řešené výrobky ve výši až 45 %. A to ještě není vše… V rámci této akce obdržíte navíc odborné poradenství, bezplatnou kalkulaci a pomoc zákaznického servisu zcela zdarma.

Jaké slevy ukrývá poukaz „Stavte výhodně“?

  • Až 45 % na zdicí a stavební materiál Porotherm a Terca od společnosti Wienerberger cihlářský průmysl a.s. (např. keramické překlady, broušené cihly, obkladové pásky atd.)
  • 30 % na pálenou střešní krytinu od společnosti TONDACH Česká republika s.r.o. 
  • Až 32 % na komínové systémy od společnosti Schiedel, s.r.o. 
  • 5.000 Kč na okna a dveře značky VEKRA od společnosti Window Holding a.s. (sleva se vztahuje také na novinku - zdvižně posuvné dveře) 
 

Podmínky získání a uplatnění poukazu

Co máte udělat?

  • Nezávazně se registrujte zde.
  • Poukaz s unikátním kódem vám bude elektronicky zaslán. 
  • Poukaz si pozorně přečtěte a dobře uschovejte!
  • Vyčkejte na kontakt operátora/ky, který vám pomůže uplatnit všechny výhody (obvykle do 4 dnů).
  • Objednejte materiál až se 45 % slevou, která bude promítnuta do cenové nabídky.

Projekt „Stavte výhodně“ je zastřešen vzájemnou dohodou o spolupráci špičkových výrobců na trhu, kteří dodávají pouze kvalitní a moderní materiály. To vám zaručí, že vaše stavba nebo rekonstrukce dopadne na výbornou. A navíc s využitím speciálního poukazu za nižší rozpočet, než jste plánovali.

Více informací získáte na www.stavtevyhodne.cz.
29.08.2016 | PR
  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444