Vyhrajte „LEDovou“ multifunkční TV

Televizory s LED podsvícením, k jejichž výhodám patří mimo jiné nízká spotřeba, jsou i v České republice již běžně k dostání. Nyní ale přichází na trh novinka v podobě ultratenkého LED televizoru, který má navíc zabudovaný DVD přehrávač. Nabízí jej Hyundai.

Tento superštíhlý LED televizor s DVD přehrávačem je v nabídce v úhlopříčkách 41 nebo 48 cm s rozlišením HD READY a 56 cm v provedení FULL HD, v tomto případě obrazovka nabízí rozlišení displeje 1920 x 1080 bodů.

Standardem je tuner pro příjem pozemního digitálního vysílání DVB-T a programový průvodce EPG (televizní program), který pracuje ve dvou režimech a má navíc i možnost filtrování pořadů. Tyto televizory umožňují třídění naladěných kanálů a vytvoření seznamu oblíbených kanálů.

Zabudovaný DVD přehrávač je vedle běžných CD a filmových DVD určen pro všechny standardní formáty, včetně hudby v MP3, fotografie v JPEG a videa v AVI, XviD, DivX a MKV.

Tyto televizory ale umožňují přehrávání audio a video formátů rovněž přes  USB rozhraní. Nechybí ani VGA vstup pro připojení počítače nebo třeba notebooku, takže filmy lze přehrávat i touto cestou. LED televizor Hyundai se zabudovaným DVD přehrávačem navíc splňuje také standardy úspornosti LED TV. Oproti standardním LCD přichází LED televizor Hyundai s 50 % úsporou, což během provozu představuje pouhých 25 W.

Multimediální TV se zabudovaným DVD přehrávačem, komfortním USB vstupem, ekonomickou spotřebou i ultratenkými rozměry je ideální do ložnice nebo dětského pokoje. Stejně dobře vám ale může posloužit i při víkendovém pobytu na chalupě.
bydlinekSoutěž

Hyundai LED televizi s DVD přehrávačem můžete vyhrát v naší soutěži. Odpovězte správně na níže uvedenou otázku a budete zařazeni do slosování o TV přístroj Hyundai LLH16914DVD, LED s obrazovkou o úhlopříčce 41 cm v ceně 3.999 Kč.

Soutěž byla ukončena.

15.02.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444