UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA a.s.

Filtry a zařízení na úpravu vody pro pitné i technické účely dodává, montuje a udržuje pražská společnost Univerzální čistá voda.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Rostoucí povědomí návštěvníků týkající se jejich zdraví, dokládal zájem o stánek společnosti, jejímž posláním je zajistit, aby voda, kterou pijeme byla opravdu zdravotně nezávadná. A že těch nástrah na nás číhá celá řada, ukazovala i výstava zařízení k eliminaci těchto nežádoucích příměsí. Tak kupříkladu železo a mangan: charakteristickým znakem zvýšené příměsi železa ve vodě je rezavý zákal a sediment, který se může projevit klidně až po delší době. Mangan se zase oznamuje "mastnými" skvrnami na povrchu vody. Ruční a poloautomatické filtry od společnosti Univerzální čistá voda, však tyto problémy vyřeší. Stejně tak ale existují filtry změkčující tzv. tvrdou vodu, tedy tu která obsahuje nadmíru vápníku a hořčíku. Nebo problém těžkých kovů a chloru a zlepšení chuti vody alkalizací. I zde jsou
k dispozici odpovídající filtry. A nakonec ještě všudypřítomné dusičnany, látka vysloveně zdravotně závadná. Nová filtrační technologie je mění v jiné soli, jejichž obsah není ve vodě limitován.
18.12.2002 | Richard Koníček

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • Fontana Watercoolers s.r.o.

    Fontana Watercoolers, s.r.o. Vám nabízí oblíbený moderní, ekonomický, ekologický a světový způsob zásobování Vaší domácnosti kvalitní stolní či minerální vodou. Je vhodný především pro rodiny s dětmi.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444