Typový dům jako originál

Trendem dnešního bydlení je vlastní dům s rekreačně upravenou zahradou na periferii města. V příměstských čtvrtích lze získat kvalitní pozemek, na kterém si můžete sami zvolit dispozici domu, směrovou orientaci i stavební styl. Převážná většina stavebníků volí typový dům s individuálními prvky příp. úpravami volně stojící v zahradě. Toto řešení nabízí řadu možností.

Realizace typového domu jako originálu

Pokud neprahnete po zcela originálním architektonickém skvostu a spokojíte se s typovým řešením rodinného domu, které vyhovuje většině stavebníků, ušetříte si tím spoustu času, nervů i nákladů. Nikde však není psáno, že typový dům musí vypadat navlas stejně jako v katalogu. Naopak, výběrem z katalogu vaše rozhodování zdaleka nekončí. Vybrali jste si typový projekt a nyní je čas zohlednit individuální požadavky všech uživatelů tohoto budoucího bydlení.

 

Dispozice a interiér
Místnosti jako garáž, sklep, šatnu, posilovnu nebo ateliér lze na přání zakomponovat do projektu tak, aby tyto úpravy nenarušily charakter domu. Materiály a vybavení interiéru jsou převážně volitelné.

 

Exteriér
Výběrem materiálů a stavebních prvků pro exteriér můžete velmi výrazně podtrhnout individualitu vašeho budoucího obydlí. Jde především o volbu střechy, oken, fasády, soklu, venkovní dlažby, zábradlí, plotu atd., které mohou dodat domu jedinečný charakter.

 

   

  Studie vs realizace projektu Topas 89/75 projekční společnosti ERLIS projekt

Proč vybírat z typových projektů?

• jde o vyzkoušené řešení, které můžete posílit o svoje nápady
• vybíráte z většího množství dispozičně podobných domů
• katalog typových domů vám poskytne jasnou představu
• nízká cena projektu
• krátká dodací lhůta kompletní projektové dokumentace
• v ceně projektu může být i právní servis


Typové projekty ERLIS

Společnost ERLIS projekt, s.r.o. rozšiřuje každým rokem nabídku typových projektů na českém trhu a letos vydala již pátý ročník katalogu s názvem “Katalogové projekty rodinných domů 2006“. V katalogu najdete 120 typových projektů rodinných domů, které spolu se zrcadlovými obrazy tvoří 240 projektových řešení, dále 5 projektů bytových domů a 4 projekty garáží. Katalog si můžete objednat on-line.

Nabídku tvoří zděné rodinné domy s orientační cenou výstavby na klíč od 1,7 do 8 mil Kč. Nabídka projektů je pestrá a uspokojí i náročného investora. Ve všech projektech jsou zapracovány osvědčené kvalitní stavební materiály, známé na českém trhu. Projektová dokumentace zahrnuje nejnovější trendy a poznatky z oblasti architektury i stavební fyziky a je v souladu s platnými normami.

Společnost ERLIS projekt, s.r.o. svým klientům poskytuje konzultaci při výběru projektu, konzultace osazení rodinného domu na pozemek, vypracování změn v projektu a  vypracování individuálního projektu.
03.05.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444