Tři jarní a letní trendy pro stylový domov

Vneste do svého domova jaro pomocí svěžích barev. Dekorační polštáře Leaves a Leave od 469 Kč, deka El Sol, 849 Kč

Vneste do svého domova jaro pomocí svěžích barev. Dekorační polštáře Leaves a Leave od 469 Kč, deka El Sol, 849 Kč

Přemýšlíte, čím oživit svůj interiér po zimě? Jak do něj vnést jaro a svěží barvy, nebo mu rovnou dodat nádech letní dovolené? Nebo vyznáváte spíše nadčasový styl bez ohledu na roční dobu? Žádný problém. Právě proto jsou tu tři jarní a letní trendy od Möbelix.

S blížícím se jarem asi řada lidí cítí touhu vnést do svého bydlení změnu, ať už lehkou pro osvěžení, nebo radikálnější pro pocit, že začíná další etapa. Pokud mezi ně patříte, nebo rovnou hledáte inspiraci pro svůj nový domov, určitě se začtěte do následujících řádků.


Jaro plné barev

Trend Sense of Spring je plný šťavnatých, ale vkusných a příjemných odstínů žluté, zelené a modré, stejně jako rostlinných motivů a přírodních materiálů. Prim hrají textilie, zejména polštářky, závěsy či plédy, a samozřejmě dekorace, jako jsou skleněné i keramické vázy, dekorační podnosy nebo nejrůznější stojany na květiny. Řezané květy či exotické pokojovky k tomuto ladění neodmyslitelně patří. Oživte s ním svůj obývák a když si vyberete ještě některé z barevného ložního prádla, můžete osvěžení vnést také do ložnice. V jídelně výraznější barvy zkombinujte s neutrálními tóny a přírodními doplňky – vznikne perfektní místo, kde si vychutnáte nejen velikonoční hostinu.

Ložnice jako pestrobarevná džungle? Proč ne! Povlečení Karin, 799 Kč
Ložnice jako pestrobarevná džungle? Proč ne! Povlečení Karin, 799 Kč


Elegantní černobílá

Všichni, kdo si potrpí na výrazný a nadčasový styl, si jistě zamilují trend Cross the Line. Milovníci této nestárnoucí barevné kombinace mohou vybírat z nepřeberného množství černých dekoračních předmětů s trendy designem, jako jsou vázy, sochy, obaly na květináče, dekorativní mísy či atypické svícny.

Šik ložnici zase získáte, když svou postel obléknete do atraktivního pruhovaného povlečení v černobílém provedení. Obýváku dopřejte hřejivé spojení jemné krémové a úderné černé, které dáte podobu regálů, nástěnných polic, obrazových rámů nebo ozdobných zrcadel. A nezapomeňte, že hitem letošního roku je organický design – tedy oblé tvary a asymetrie na nábytku i doplňcích. K tomuto trendu se výborně hodí.


Jako letní vánek

Kdo by se nechtěl doma cítit neustále jako na dovolené! S trendem Ocean Air je to nejen možné, ale dokonce i celkem snadné. Základem je interiér laděný v tónu béžových odstínů, ať už jde o čalounění nábytku, kousky z masivního dřeva nebo doplňky z přírodních materiálů. Jako svěží vítr do nich „vtrhnou“ textilie, sklo či keramika v osvěžujících tónech azurové a tyrkysové. 

Kromě polštářků s boho aplikacemi, lehkých dek s třásněmi a pohodlných podsedáků můžete vybírat z půvabných skleněných váziček, nádobí a květináčů z glazované kameniny nebo keramických svícnů. Nakonec nezapomeňte přidat nějaký relaxační prvek – třeba ratanové či závěsné křeslo, nebo houpací síť.

 
Oslovil vás některý z těchto trendů? Tak honem na nákup a pusťte se do díla!
17.03.2023 | PR
  • Möbelix

    Široký výběr moderního nábytku a doplňků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444