Třešinky na dortu zvaném koupelna

Dodat kouzlo a švih třeba i zcela jednoduché a nevelké koupelně mohou vždy kvalitní doplňky. Očekáváme od nich ovšem nejen to, že budou její ozdobou, ale také příspěvkem k jejím praktickým vlastnostem, že se budou dobře udržovat a že i s časem zůstanou zářivé a elegantní.

V mnoha koupelnových studiích po celé ČR, ale i u dalších prodejců, si můžete už řadu let vybrat koupelnové doplňky značky GOZ METAL. Základní, standardní řada z produkce tohoto českého výrobce zahrnuje mýdlenky, dávkovače tekutého mýdla, věšáčky, poličky, madla, držáky, zrcadla, lampičky, WC doplňky a další výrobky jako jsou odpadkové koše, zásobníky hygienických sáčků, kleenexy a jiné praktické drobnosti. Nerezové výrobky, někdy v kombinaci s čirým nebo matným sklem zaujmou na první pohled jednoduchou elegancí a maximální účelností. Fakt, že se tento sortiment velmi dobře uchytil na trhu, je mj. dán i tím, že se vyvíjel a rozšiřoval postupně, tak jak se vyvíjely požadavky trhu, na které tento výrobce umí reagovat promyšlenou, detailně a kvalitně zpracovanou nabídkou nových produktů. Vše lze skvěle kombinovat, takže zákazníci, kteří se rozhodnou svoji koupelnu zkrášlit a obohatit o některou z novinek nebo se pro ně ukáže jako praktický některý z časem a trhem již prověřených prvků této řady, nemají problém s tím, že by k sobě s dříve zakoupenými doplňky neladily. Nestane se ani to, že by "služebně starší" vybavení GOZ METAL mohlo najednou vedle novějšího vypadat jako popelka. Kvalita materiálu, ze kterých jsou doplňky vyrobeny, zaručuje, že pokud je uživatel nepoškodí nevhodnou údržbou, jejich vzhled zub času jen tak nenahlodá.

 

bydlinek

Jak se vyhnout zklamání
Bydlínka při návštěvě firmy GOZMETAL zajímalo, jak zjistit předem, zda doplňky do koupelny, které jsou prodávány jako zaručeně nerezové, nezačnou časem černat, jak se to některým našim čtenářům stalo. Jistým vodítkem bývá i cena. Zdánlivě výhodný nákup se může časem ukázat jako nepříjemný omyl, protože za příliš nízkou cenu kvalitní nerez nepořídíte. Pan Pavel Šmerda z firmy GOZ METAL Bydlínkovi také poradil jednoduchý recept: Na nákupy si s sebou vezměte magnet. Na výrobky, které jsou z kvalitního nečernajícího materiálu, se magnet v žádném případě nepřichytí. Pokud je magnet ke zkoušenému materiálu přitahován, jde nejspíš o magnetickou nerez. Ta obsahuje větší množství uhlíku, který je příčinou nevítané změny vzhledu.

Ozvláštňujícím designovým prvkem novější řady doplňků z produkce firmy GOZ METAL je nerozměrná trychtýřovitě tvarovaná část, která decentně skrývá připevnění ke zdi a zároveň nese vlastní doplněk. Tato sada se prodává pod názvem ELLISSE a také ona se na trhu úspěšně prosadila. Kvalitu, ke které dnes dobrý design neodmyslitelně patří, ve firmě chápou jako záruku toho, že jejich výrobky budou na trhu úspěšné. Je to také jedním z důvodů, proč se rozhodli sortiment v blízké budoucnosti rozšířit ještě o další nově designově řešenou řadu špičkových výrobků.
"Dejte koupelně ten správný lesk", zve k výběru katalog, který představuje několik desítek výrobků značky GOZ METAL. Nejde ovšem jen tak o ledajaký lesk, který u nerezových doplňků očekáváme samosebou. GOZMETAL je zkušený výrobce produktů z nejkvalitnějších materiálů. Pokud jde o nerez ocel prokazuje to mj. jako dodavatel gastrozařízení vyráběných zde na zakázku. Koupelnové doplňky jsou vyráběny z mosazi a povrchově upravovány chromováním. O tom, že si výrobce je jist jejich kvalitou, svědčí i to, že na ně poskytuje desetiletou záruku. Zákazníci se přitom nemusejí obávat, že např. v případě poličky, která je zčásti skleněná, jim tak dlouhá záruka nebude nic platná, pokud se sklo nešťastnou náhodou rozbije. Když se vám výrobek od firmy GOZ METAL poškodí, máte možnost využít jejího servisu, sklo i zrcadla zde mají k dispozici jako náhradní díly.

K sortimentu koupelnových doplňků GOZ METAL patří od roku 2000 speciální program, který dostal název REHA a je určen uživatelům s omezenou pohyblivostí. Ucelená kolekce, která dnes čítá několik desítek různých druhů výrobků odpovídajících náročným technickým normám, vznikla jako reakce na poptávku rehabilitačních a zdravotních zařízení, kam je dodávána na zakázku.
10.05.2006 | sm

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444