Toužíte po krásném domově pro vaši rodinu?

Foto: http://www.realitnieso.cz/

Foto: http://www.realitnieso.cz/

Kdo by nechtěl své rodině poskytnout to nejlepší? Platí to samozřejmě i v případě bydlení. Určitě už jste se s partnerem a dětmi domlouvali na tom, kde a jak byste v budoucnu chtěli žít. Potom už nezbývá než se začít po vašem novém bydlení poohlížet.

Realitka vám usnadní práci

Bydlíte v malém bytě v Praze, ale vaše rodina se za posledních pár let rozrostla? Život ve 2+1 s dvěma dětmi a psem už není žádný med. Měli byste uvažovat o přestěhování do většího. Jestliže je byt váš, můžete ho prodat a peníze částečně využít ke koupi nové nemovitosti. 
 
Prodej bytu v Praze bude jednodušší a rychlejší s pomocí realitní kanceláře. Stejně tak vám realitka pomůže i s hledáním nového bydlení podle vašich představ. 
 

Dejte hlavy dohromady

Koupě i prodej nemovitosti se týká celé vaší rodiny. Proto je nutné brát na vědomí názory všech jejích členů. Posaďte se spolu a povídejte si. První, co musíte rozhodnout je, zda chcete bydlet v bytě nebo domě. 
 
Pro některé rodiny je to jasná volba. U někoho to ale může být velký boj. Pro rozhodnutí o typu bydlení je samozřejmě důležité znát vaše finanční možnosti. Domy bývají dražší, ale nemusí to tak být vždy. Záleží také na lokalitě.

A to je druhá věc, o které se bude pravděpodobně dlouze diskutovat. Město, okraj města nebo vesnice? Záleží na vás, jestli chcete bydlet v zeleni, na čerstvém vzduchu a v klidu nebo dáváte přednost tomu, mít vše po ruce. 
 

Na dům si možná počkáte

Byty na prodej v Praze jsou v hledáčku spousty lidí. Pokud oslovíte kvalitního makléře, nemusíte se bát, že by prodej vašeho bytu trval příliš dlouho. 
 
A co koupě nového domova? Pokud se rozhodnete pro koupi většího bytu, také by neměl nastat problém. Jestliže ovšem stojíte spíše o koupi domu, počítejte s tím, že než najdete ten pravý, může to chvíli trvat.
23.11.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444