Topení i domácnost s ovládáním přes internet je zárukou klidu a bezpečí

Dnešní hektická doba volá po inovativních postupech, jak ušetřit čas i energii na bázi každodenního života. Účinným řešením, které se navíc dokonale přizpůsobí vašim potřebám, je fenomén chytré domácnosti s instalovanými produkty značky TRINNITY Smart Home. Díky nim tak konečně získáte absolutní kontrolu nad svou domácností.

Aplikace se postará o vaše pohodlí

Systém TRINNITY Smart Home umožňuje skrze chytrý telefon, tablet nebo počítač spolehlivě ovládat vytápění i jednotlivé elektrické spotřebiče, ať už jste kdekoliv. Díky aplikaci Smart Home, která je volně ke stažení z AppStore či Google Play, získáte maximální přehled o dění ve vašem domě v každém okamžiku. Nikdy už si tak nebudete muset kazit dovolenou myšlenkami na to, jestli jste před odjezdem vypojili žehličku ze zásuvky. Funkce Scan My Home vám totiž kdykoliv podá souhrn aktuálních informací o každém produktu TRINNITY Smart Home instalovaném ve vaší domácnosti. Mimo to nabídne i detailní přehled spotřeby energie.

Energie pod kontrolou

Neustálou kontrolu nad vytápěním zajistí termostaty z řady TRINNITY Smart Home, které umožní snížit spotřebu energií až o 30 %. Představují totiž vhodné řešení i pro časté problémy s podlahovým vytápěním, které mnohdy zůstává v chodu, ačkoliv v místnosti již bylo dosaženo požadované teploty. Klíčové je v tomto případě využití technologie TPI (Time Proportional & Integral), která poskytuje přesnější regulaci teploty, čímž ušetří vaše finance a také zajistí pohodlí. 


Produkty, které vás budou bavit

Ruku v ruce s termostaty jdou i ostatní produkty značky TRINNITY Smart Home, jejichž systémové propojení skrze univerzální internetovou bránu, vám zajistí naprostou kontrolu nad vaším domovem v jednom jediném kliknutí. Jedná se například o inteligentní zásuvku, která umožňuje spínat či vypínat připojené přístroje dle vaší libosti. Snadno tak můžete zadat pokyn, aby se každé ráno se zvoněním budíku zapnul kávovar, nebo se v určitou hodinu rozsvítilo venkovní osvětlení.

Bezpečnost především

Vedle komfortu a finanční úspory zastávají produkty této řady i bezpečnostní aspekt. Takovým příkladem je zejména snímač úniku vody či okenní/dveřní senzor, který nabízí nastavení celé řady akcí. Může tak zajistit sepnutí světla hned po vstupu do domu, automatické vypnutí vytápění během větrání nebo vám zaslat upozornění na nouzové situace. Například když dítě otevře skříň s čistícími prostředky nebo třeba box s nářadím. Produkty systému TRINNITY Smart Home, které nabízí společnost Gienger, jednoduše umožní neustále sledovat dění ve vaší domácnosti a přinést tak maximální pohodlí do vašeho života.

06.01.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444