Tipy na vánoční dárky od Malvarosa

Krásná vánoční přání potěší ještě více s krásným vánočním darem. Obdarujte letos své blízké stylovkami, které si zamilují a budou jimi okouzleni. Vánoční dárky na Malvarosa zůstanou po dlouhá léta stylovou součástí interiéru. Představujeme sortiment dekorací a doplňků, které jsou skvělou inspirací pro vánoční dárky.

Dřevěný němý sluha. Praktický pomocník, který bude opravdovou stylovkou každého interiéru. Sluha na oblečení představuje nosný rám s ramínkem a věšákem, v tomto případě také s malými zásuvkami pro hodinky, šperky a další menší předměty, které zůstanou bezpečně uloženy. Opravdu luxusní vánoční dar nejen pro muže.

Vinotéka. Malá dřevěná vinotéka je stylovým dekorem s praktickým využitím. Velmi oblíbená je vinotéka v podobě dřevěného sudu.


Nástěnné dekorace. Nástěnné hodiny, designové obrazy, dřevěné panely, mandaly i kovové lebky na stěnu a další stylové dekorace na stěnu.

Zarážky na knihy, sošky, fotorámečky, stylové krabičky a další. Která žena by neocenila krásnou krabičku na uschování svých šperků a dalších drobností. Také luxusní dřevěná soška Buddhy je vždy skvělou volbou. V nabídce ale naleznete i další stylové sochy a sošky do interiéru. Stejně tak nejrůznější zarážky na knihy a stylové fotorámečky. I tyto Vánoční dárky jistě potěší každého.



Mísy a servírovací tácy. Luxusní onyxové, porcelánové, dřevěné, keramické a další mísy a tácy. Stylové mísy na ovoce, servírovací tácy i nádoby na šampaňské. Specialitou jsou třípatrové servírovací podnosy na dort a zákusky.


Svícny, svíčky a lucerny
. Luxusní svícny a lucerny budou přepychovým doplňkem interiéru. Okouzlete s tímto stylovým vánočním darem.


Vázy, květináče
a kuchyňské doplňky. Stylová váza je krásným darem a nezklame žádnou ženu, tím spíše, pokud se často může radovat z darovaných květin. Dle libosti můžete vybírat designové vázy keramické, skleněné, i velké terakotové vázy.



Bytový textil
. Luxusní polštářky a povlaky na polštářky, běhouny na stůl, koberečky a další stylové dárky na Malvarosa.
 

 

Luxusní vánoční dárek pro celou rodinu

V žádné domácnosti jich není nikdy příliš. Zútulňují, osvětlují a stylově zdobí interiér. Řeč je o stolních lampách, které jsou také ideálním darem pro rodinu a blízké. Udělejte svým blízkým radost s opravdu stylovým vánočním dárkem.


Všechny tyto a nespočet dalších stylových vánočních dárků naleznete na www.malvarosa.cz.

Pokud hledáte vánoční dárky na poslední chvíli, naše nabídka ZBOŽÍ SKLADEM je správnou volbou. Některý skladový sortiment si také můžete osobně prohlédnout na našem showroomu.

Nábytek Malvarosa přeje Vám a Vašim blízkým krásné Vánoce.
17.10.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444