Tipy na doopravdy chytré vánoční dárky

Pračka, která sama zváží várku prádla a upraví čas praní přesně na míru. Poté ještě sama nadávkuje množství pracího prostředku. To vše navíc uvidíte v mobilní aplikaci. Indukční deska se stane asistentem kuchaře a dohlídne na přípravu. Darujte svým blízkým spotřebiče s chytrými vychytávkami, které o Vánocích udělají radost a zároveň dokážou zpříjemnit život.

Už nikdy málo ani moc

Spoustu času, starostí i pracích prostředků ušetří pračky AEG s funkcí AutoDose, která automaticky dávkuje prací prostředek podle aktuální náplně. Jedinečný čtyřkomorový systém současně nabízí manuální přihrádky, aby mohl skutečně každý používat spotřebič s naprostou flexibilitou. Dávkovače pojmou až 1 litr pracího gelu a 0,5 l aviváže, což je množství potřebné až pro 20 pracích cyklů.

Pračky s AutoDose lze propojit s aplikací My AEG, která informuje o fázi pracího cyklu i množství zbývajícího pracího prostředku a aviváže. Stačí pouze zvolit typ prádla, barvu, míru znečištění a aplikace vybere ten nejvhodnější cyklus praní. Pokyny odešlete jediným dotykem a pračka se podle nich sama nastaví. V aplikaci doporučujeme pro nejpřesnější dávkování nastavit i koncentraci pracího gelu.

Krásy asistovaného vaření

Darujte svým nejbližším zážitek ve formě asistovaného vaření. Indukční varná deska AEG SensePro se pyšní unikátní bezdrátovou sondou. Díky ní lze vařit i smažit s přesností a bez námahy. Každý se může bez obav pustit i do vaření Sous-Vide, u kterého je vyžadována konstantní řízená teplota. Tu teplotní sonda automaticky ohlídá, každému uživateli se tak dostává jedinečného zážitku asistovaného vaření. 


Díky samostatnému plně barevnému dotykovému displeji máte nad varnou deskou naprostou kontrolu. Můžete v reálném čase sledovat stav jednotlivých zón a podle potřeby upravovat nastavení. Skutečně se jedná o intuitivní způsob, jakým dotáhnout přípravu pokrmů k dokonalosti pouhým stiskem.

Více na www.aeg.cz nebo newsroom.doblogoo.cz.
09.12.2019 | PR
  • ELECTROLUX, s.r.o.

    Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444