Tip na hru, která bude bavit každého člena rodiny

Jak vymyslet aktivitu, která by bavila každého člena domácnosti? Jak spojit zájmy jednotlivých osobností tak, aby ani jeden nedělal kyselé obličeje? Jak dosáhnout toho, abychom se nesetkali jenom u večeře, ale trávili čas společnou činností?

Napadají vás tyto a podobné otázky? Třeba jste už něco zkoušeli, ale činnost se nesetkala s úspěchem u všech. Třeba karaoke. Prima hra, ale musíte umět trochu zpívat, abyste po prvních tónech písničky a zvuku toho, co se vám ozývá z hrdla, tu hru rychle neukončili. Rodina pohromadě byl vždy váš sen a v současné době, kdy návštěvy kin, divadel, restaurací a třeba i zámků a muzeí nepřipadají v úvahu, musíte zaimprovizovat tak, aby byli všichni spokojení a jako rodina jste prožívali společný čas. Pokuste se ještě jednou udělat „stmelovací krok“ a my vám poradíme, jak na to. Když vezmeme v úvahu fakt, že každý s radostí soutěží a rád cítí příjemné napětí, je pro společnou zábavu ideálním nástrojem terč na šipky.

Pokud po přečtení předešlé části textu cítíte zklamání a máte nechuť číst dál, dejte tomu ještě šanci, protože se vás v pár bodech pokusíme získat zpět. Sportovní hra šipky totiž není jen zábavou hospodskou, nemějte obavy, že své děti povedete špatným směrem, protože:

  1. Šipky jsou oficiálně uznané jako sport od roku 2005. V Anglii jsou dokonce šipkařské turnaje považovány za národní událost číslo jedna a světoví šampioni v šipkách a jejich jména jsou celosvětově populární.
  2. Opravdu, je to sport, protože šipky mají striktně daná pravidla, jako je výška umístění terče a vzdálenost odhodové čáry. Každý terč má celkem dvacet výsečí s hodnotou 1-20 bodů, ty jsou ale děleny vnějším a vnitřním mezikružím, zásahem vnějšího mezikruží můžete získat dvojnásobek bodů a zásahem vnitřního dosáhnete trojnásobku bodů. Střed terče má hodnotu 25 bodů a má také vnitřní a vnější část, kde jsou zásahy násobeny. Hra šipky
  3. Hra je vhodná pro obě pohlaví a účastnit se jí mohou lidé od cca 6 do 99 let. 
  4. Jelikož je to sport, je to i o pohybu, o vytrénovaném stylu a o dobré mušce. Pokud syna nebo dceru nemůžete přesvědčit, že sport je i zábava, máte příležitost. 
  5. Tím, že koupíte domů elektronický terč na šipky, máte eso v rukávu na každou rodinnou sešlost, oslavu nebo třeba letní party. 
 
Ještě jste na vážkách? Nemějte obavy, tohle je v šipkařské terminologii opravdu „trefa do černého“!
07.05.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444