Tip na dárek pod stromeček: dekorativní spreje Primalex

Každý kutil ocení, když pod stromečkem najde novou inspiraci pro tvoření. Třeba v podobě dekorativních sprejů Primalex, které jsou vhodné na renovace i k dekorativním účelům. Lze je navíc použít na různé druhy povrchů. Darujte svým blízkým třeba křídové spreje, které vytvoří originální vintage vzhled. Nebo objevte syntetický lak ve spreji s jemnými zlatými, stříbrnými nebo barevnými třpytkami.

Primalex dekorativní barva ve spreji s křídovým efektem slouží jako ochranná vrstva u nelakovaných i lakovaných povrchů. Je vhodná na dřevo, kov, kámen, sklo a další povrchy v interiéru i exteriéru. Spreje se snadno aplikují, velmi rychle schnou a jsou odolné vůči vnějším povětrnostním vlivům včetně UV záření. Můžete je vybírat ze 14 jemných matných vintage odstínů.

Primalex transparentní syntetický lak se třpytkami lze použít na dřevo, kov, kámen, sklo a další povrchy v interiéru i exteriéru. Na povrch výborně přilne, snadno se aplikuje, rychle schne a odolá i vnějším povětrnostním vlivům. Sprej je dostupný ve 3 variantách – se stříbrnými, zlatými a barevnými třpytkami.

Jak spreje aplikovat?

Sprej před použitím vždy důkladně protřepejte, dokud nebude slyšet volný pohyb kuličky v nádobě. Barvu aplikujte v několika vrstvách ze vzdálenosti 20–30 cm. Nádobku přitom držte ve svislé poloze. Všechny vrstvy nechte 5–10 minut zaschnout. Pro použití na větší plochy použijte širší trysku, která je uložena ve víku každého křídového spreje Primalex.
 

Kombinace barev a třpytek

Křídové a třpytivé spreje Primalex lze také kombinovat. Inspirujte se například zimním věncem z přírodnin ve skandinávském stylu. Na jeho výrobu postačí přírodniny sesbírané v lese nebo při procházce (např. šišky, kaštany, žaludy, větvičky eukalyptu nebo tzv. „nevěstina závoje“). Některé lze nechat v přírodní barvě, zbylé pak nastříkat křídovými spreji. Jako finální vrstvu pak doporučujeme použít sprej se zlatými třpytkami, které přírodnímu věnci dodají slavnostní vzhled.
 
30.10.2023 | PR
  • Primalex

    Značka Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot . Základem jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu pro svou jednoduchou aplikaci, velký výběr a trvale stabilní kvalitu, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444