Ingredience 350 g drobnějších těstovin 80 g strouhaného parmezánu nebo podobného sýra 2x hrst čerstvého medvědího česneku 200 ml smetany ke šlehání bílý pepř sůl |
Příprava Podle návodu uvařte těstoviny na skus a sceďte. Smetanu zahřejte k bodu varu ve větším rendlíku, odstavte a vložte do ní těstoviny. Přidejte sýr, pepř, trochu soli (počítáme s tím, že slanou chuť dodá i sýr) a nakonec čerstvě posekaný medvědí česnek. Vše s citem promícháme a podáváme. |
Těstoviny se smetanou, sýrem a medvědím česnekem
Využijte náš tip na rychlou, chutnou i zdravou večeři v sezoně medvědího česneku. Pokud máte medvědího česneku přebytek, můžete ho bez újmy po několik týdnů uchovávat v plastové krabičce nebo mikrotenovém sáčku v mrazáku a tento recept využít i později.