Těstoviny se smetanou, sýrem a medvědím česnekem

Využijte náš tip na rychlou, chutnou i zdravou večeři v sezoně medvědího česneku. Pokud máte medvědího česneku přebytek, můžete ho bez újmy po několik týdnů uchovávat v plastové krabičce nebo mikrotenovém sáčku v mrazáku a tento recept využít i později.

Ingredience

350 g drobnějších těstovin
80 g strouhaného parmezánu nebo podobného sýra
2x hrst čerstvého medvědího česneku
200 ml smetany ke šlehání
bílý pepř
sůl
Příprava

Podle návodu uvařte těstoviny na skus a sceďte. Smetanu zahřejte k bodu varu ve větším rendlíku, odstavte a vložte do ní těstoviny. Přidejte sýr, pepř, trochu soli (počítáme s tím, že slanou chuť dodá i sýr) a nakonec čerstvě posekaný medvědí česnek. Vše s citem promícháme a podáváme.
22.04.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444