Ingredience 300 g drobných těstovin 2 ks jarní cibulky 1 červená paprika 1/2 zelené papriky 2 vyzrálá tvrdá rajčata 100 g bílého nebo marinovaného tofu 2 stroužky česneku 3 lžíce dýňového oleje šťáva z 1/2 citronu 2 lžíce posekané zelené petrželky sůl trocha mletého bílého pepře |
Příprava Těstoviny uvařte podle návodu, sceďte je, dejte do mísy a do ještě hodně horkých vmíchejte marinádu, předem připravenou z oleje, citronové šťávy, utřeného česneku, soli a pepře. Přidejte tofu, vše důkladně promíchejte a nechte trochu vychladnout. Nakonec přidejte drobně pokrájenou zeleninu, cibulku a petrželku, nechte chvilku zaležet a podávejte. |
Zapékané těstoviny s květákem
Omáčka s medvědím česnekem a těstovinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou