Terasa od WPC – WoodPlastic je sázkou na jistotu

Kvalitní terasa jako plnohodnotná součást obytného prostoru. Atraktivní terasa jako zajímavý stavební prvek. Bezpečná terasa jako jistota. Terasa není zbytečný rozmar ani luxusní doplněk. Stále jasněji se ukazuje, že pořídit si terasu je to nejlepší rozhodnutí, jaké dnes pro sebe a pro své nejbližší můžeme učinit. Tak, jako tomu bylo v případě majitelů rodinného domu poblíž Českých Budějovic a jejich nové terasy WoodPlastic®.

O tom, kde by měla stát terasa u jejich obydlí nedaleko jihočeské metropole, měli majitelé jasno poměrně záhy. Náročnější to bylo s jejím výběrem. Návrh terasy nebyl úplně snadný, především kvůli členitému terénu. Další důležitou otázkou bylo, jaký pro terasu zvolit materiál. Měl dobře vypadat, měl ladit se zajímavým domem a se zahradou, ale hlavně měl vydržet velkou zátěž po desítky let a bez potíží obstát před běžnými vlivy počasí. To vše jen s minimem údržby.

České terasy evropské úrovně

Investoři konzultovali své představy se stavebními odborníky, aby nakonec ukázali na dřevěný kompozit. Výběr finálního dodavatele nebyl snadný, na trhu je dnes už celá řada prken z WPC, mnohdy ne zcela jasného původu. Co tedy rozhodlo? Především vstřícnost a pověst českého výrobce, který garantuje kvalitu každého prkna opouštějícího jeho závod a nabízí na ně záruku až 25 let.

Terasy, ploty a obklady stěn od společnosti WPC – WoodPlastic patří dlouhodobě k evropské špičce. Solidní plnoprofilová prkna z materiálu WoodPlastic® mají atraktivní design a jsou příjemná na dotyk. Netvoří se na nich třísky a skryté kotvení zajišťuje hladký kompaktní povrch. Materiál je zdravotně nezávadný a 100% recyklovatelný. Obsahuje čistou dřevitou moučku obohacenou o vysokohustotní polyethylen, který se používá i ve zdravotnictví. 

 

Poraďte se zdarma s experty na terasy

Důvodů, proč se majitelé rozhodli nechat si navrhnout a postavit terasu právě od tohoto výrobce, je však celá řada a rozhodně nejde jen o kvalitu prken. Firma disponuje rozsáhlou sítí certifikovaných spolupracovníků, kteří zájemce bezplatně navštíví kdekoli v ČR nebo na Slovensku, poradí mu s výběrem prken, navrhnou terasu, zdarma vypracují kalkulaci a v případě zájmu terasu profesionálně nainstalují. Každý zákazník WPC – WoodPlastic tak má jistotu, že spolu se špičkovými prkny si pořizuje i vždy dostupný servis.

Majitelé domu na jihu Čech se obrátili na osvědčeného partnera výrobce prken, prachatickou společnost LIMA WOOD.  Volba padla na odolná prkna WoodPlastic® řady Forest Plus v hřejivém barevném odstínu Cedar, který skvěle ladí s přírodní fasádou jejich stavení. Atypická terasa byla náročná na instalaci, ale díky zvoleným prknům a citlivému návrhu působí výsledek přirozeně a přispívá k příjemnému pocitu z celého prostoru.

 

Kdy jindy, když ne právě teď?

Atraktivní terasy od firmy WPC – WoodPlastic jsou důkazem, že správně zvolený prvek dokáže povznést dům a jeho okolí na zcela novou úroveň. V době, kdy je řada z nás nucena pracovat online a omezovat pobyt mimo své bydliště, je taková terasa naprosto ideální volbou. A přidá-li se k tomu možnost využít bezplatných služeb a inspirovat se u českého výrobce osvědčených terasových prken, byla by škoda takovou možnost nezvážit.

Další informace o produktech společnosti WPC – WoodPlastic, inspirativní fotografie a praktická doporučení najdete zde.

10.03.2021 | PR
  • WPC – Woodplastic a.s.

    WPC – Woodplastic a. s. je český výrobce originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a polymeru. Společnost je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu disponuje nejpokrokovější technologií výroby kompozitních prken na světě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444