Teracová a betonová dlažba CIDEMAT

Společnost Cidemat Hranice vyrábí teracové dlažbu hladkou a teracovou dlažbu s reliéfem, které lze položit v interiérech i exteriérech. Další výrobek ze sorimentu firmy betonová dlažba s reliéfem je využívána při úpravě exteriérů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Teracová dlažba TEREZA je dvouvrstvá dlažba hladká. Spodní jádrová vrstva je složena z říčního štěrkopísku a portlandského cementu, vrchní nášlapná vrstva je složena z mramorové nebo teracové drtě různých barev a různé granulometrie. Jako pojivo v nášlapné vrstvě je používán portlandský cement bílý nebo šedý. Nášlapná vrstva může být dle požadavku zákazníka barvena do hmoty různými barevně stálými pigmenty. Tercová dlažba TEREZA bývá využívána ve vstupních halách, obchodních střediscích či školách. Dlažba s šedým je cementem je využívána také v průmyslových halách, skladech a hospodářských budovách.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Teracová dlažba s reliéfem ORNELA je také složena ze dvou částí. Spodní vrstva je shodná s dlažbou TEREZA a vrchní nášlapná vrstva je tvořena teracovou strukturou s vylisovaným reliéfem, který snižuje možnost podklouznutí v případě, že je dlažba mokrá. Díky této vlastnosti je dlažba ORNELA využívána především v okolí bazenů a na terasách. Další dvouvrstvou dlažbou je betonová dlažba s reliéfem BEATRIX. Nášlapná vrstva je složena z říčního písku a portlandského cementu. Dlažba BEATRIX se dodává v přírodní šedé, ale může být i barvena. Betonové dlažby BEATRIX se používají na výstavbu chodníků, pěších zón, parkových ploch a okolí rodinných domů.
16.05.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444