Tendence o realitách

Od dnešního dne až do neděle 12. října bude PVA Letňany patřit šestici veletrhů spojených ve společný projekt TENDENCE 2003. Navštivte při této příležitosti také stánek redakce Bydlení.cz, umístěný v hale 7, která je věnována expozici REALITY. Svou výhru si zde mohou převzít výherci knihy Projekty rodinných domů, kterou do naší soutěže věnoval vydavatel nového časopisu HOME v České republice, nakladatelstvi JAGA GROUP.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Záměrem 5.veletrhu bydlení a nemovitostí REALITY 2003 jako jedné z akcí veletrhu TENDENCE, je představit odborníkům i široké veřejnosti nabídky bydlení, ale i činností a služeb, které jsou spojeny s pořízením či vlastnictvím nemovitostí. Jeho součástí bude mj. také bohatý doprovodný program, který už dnes zahájí seminář Svazu českých a moravských družstev na téma Renesance bytové výstavby v ČR, družstevnictví v praxi.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V sobotu 11.října organizuje Asociace realitních kanceláří ČR sérii akcí, jejichž dějištěm bude Konferenčního sál PVA Letňany. Jednání na témata Standard správy nemovitostí a Etický kodex správce nemovitostí pořádá Komora správců nemovitostí při ARK ČR. Diskuzi k návrhu novely zákona o veřejných dražbách organizuje Komora dražebníků při ARK ČR a sobotní doprovodný program veletrhu REALITY uzavře kulatý stůl s řízenou diskuzí na téma Trh nemovitostí v ČR před a po vstupu České republiky do EU.
Připomínáme, že v rámci veletrhu Reality bude Svaz na ochranu nájemníků ČR zdarma po celou dobu veletrhu poskytovat návštěvníkům konzultace v otázkách bydlení, a to v Informačním centru PVA.
09.10.2003 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444