Soutěž o Tefal Cube - partner v péči o prádlo a domácí hygienu

Pandemie koronaviru do domácností přinesla důkladnější a intenzivnější úklid, kterým se snažíme zejména o likvidaci nežádoucích virů a bakterií. Spolehlivě je můžete odstranit chemickými přípravky, ale pokud hledáte skutečně účinný a zároveň šetrný způsob pro vaše prostředí, vyzkoušejte dekádami osvědčenou sílu horké páry. Značka Tefal rozšířila portfolio napařovačů o nové řešení – Tefal Cube.

S Tefal Cube nejen že vyhladíte nepoddajné záhyby na prádle, ale zároveň budete horkou párou dezinfikovat všechny textilní povrchy: potahy sedaček, postelí, závěsy, hračky, nebo zvířecí pelíšky…

Tefal Cube (UT2020) je lehký a kompaktní vysokotlaký napařovač, se kterým můžete kromě oděvů dezinfikovat i váš domov. Horká pára je efektivní zdroj pro ničení nežádoucích mikroorganismů bez následků – nepáchne, je šetrná k povrchům a s její pomocí zničíte až 99,99 % virů a bakterií. Sanitace domácnosti tak nikdy nebyla snazší.

S ultra-lehkou žehličkou (530 g) se manipuluje snadno a úklid či péče o prádlo jsou rychlé – žehlicí plocha se rozpálí až na 145 °C. Tefal Cube má navíc vysoký průtok páry 90 g/minut a zvýšená rychlost až 200 g/min, oproti standardu 45 g/min u ostatních napařovačů. Pára tak mnohem rychleji a hlouběji proniká do látky.

Při úklidu a úpravě prádla můžete vybírat ze tří režimů: ECO úsporný režim, MEDIUM pro běžnou úpravu oděvů, MAX pro hloubkové čištění. Dlouhý třímetrový kabel vám navíc dopřává široký záběr úklidu při napojení v jedné zásuvce. Tefal Cube je připraven již za 70 vteřin a nikdy se vám před rychlým odchodem z domova nestane, že by došlo k uvolnění kapek ze žehlicí plochy. Součástí balení je kartáč pro silné textilie a hluboký průnik páry.  A pokud se vám zasteskne po tradičním žehlení – Tefal Cube je kompatibilní se všemi žehlicími prkny.




Doporučená cena je 7 999 Kč.

bydlinekVyhrajte napařovač Tefal Cube
Jeden z vás se může těšit na vysokotlaký napařovač Tefal Cube. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování. Správnou odpověď se dozvíte na adrese https://www.tefal.cz/.

Soutěž trvala do 13.8.2021. Soutěž byla ukončena. Výherci: Šárka Kovalová, Ivana Táborská

14.07.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444