Technistone představil nové dekory podzimu 2023

Dekor Romano Ricco

Dekor Romano Ricco

Renomovaný prodejce technického kamene Technistone uvádí na trh nové designy, které uzavírají portfolio letošních novinek. Jedná se o čtyři nové dekory, které rozšíří kolekci Wilsonart a jeden, jenž přibude do velmi oblíbené Serenity kolekce. Nové desky technického kamene TechniStone jsou inspirovány nestárnoucí krásou, která vás bude provázet důležitými životními momenty dlouhé desítky let.

Altamonte

První dekor z kolekce Wilsonart je tvořen hřejivými barvami. Jeho mlhavé pozadí je protkáno krémovými, zlatými a bronzovými odstíny. Tvoří perfektní kombinaci s přírodními materiály, například masivním kusem dřeva, a harmonicky souzní s černým i zlatým kovem. Tvrzený kámen Altamonte zakomponujte do interiéru společně s béžovou či hnědou barvou.
 
Design desky Altamonte je teplý a příjemný již na první pohled. Ve vašem domově bude hrát prim nejen díky nestárnoucímu vzhledu, ale také svým vlastnostem. Neporézní a nenasákavý povrch není nutné ošetřovat a věnovat mu přílišnou péči. Drahocenný čas tak můžete věnovat svým blízkým a v kuchyni z technického kamene v dekoru Altamonte uvařit vynikající oběd.

Dekor Altamonte
 

Verde Peak

Dalším novým designem z kolekce Wilsonart je bílý mramorovaný dekor Verde Peak, jehož pozadí je protkáno šedozelenými žilkami. Díky světlému a jasnému vzhledu vypadá naprosto perfektně v kombinaci s tmavým dřevem a černým kovem.

Technický kámen Verde Peak představuje jistotu a odhodlání, se kterými můžete budovat váš domov. Kvalitní materiál Technistone vám poskytne pevnou oporu, na kterou se můžete spolehnou i v těžkých životních momentech.

Dekor Verde Peak
 

Bronze Coast

Bílý podklad protkaný meandrujícími žilkami v odstínech hnědé, dává za vznik jedinečnému dekoru Bronze Coast z kolekce Wilsonart. Nezapomenutelný dojem na vás udělá ve velkoformátovém provedení, například jako obklad stěny. Skvěle vypadá v kombinaci s tmavě zelenou či zemitými barvami typu hnědá, béžová či krémová. Zkuste jej zkombinovat se zlatými doplňky a dotáhnout tak celý interiér k dokonalosti.

Nový vzor Bronze Coast dokáže vytvořit harmonické a klidné místo, na které se budete rádi vracet. Vychutnejte si romantickou atmosféru, kterou dokáže jemný Bronze Coast navodit a zapomeňte na obavy – kolečko ze sklenice od červeného vína či rozlitý vosk na desce z tvrzeného kamene nezanechá ani stopu. Péče o něj je velmi nenáročná a vy se tak můžete věnovat příjemnějším povinnostem.

 

Glencoe

Krémově bílé žilkování na dekoru Glencoe, který patří do kolekce Wilsonart, je rozprostřeno na teplém základu. Jeho monumentálnost na vás dýchne při použití velkoformátových desek, například k obkladu stěn či krbů. Vytváří úžasnou a klidnou atmosféru v kombinaci s béžovými a hnědými tóny. Doplňte interiér o zlaté prvky a dodejte mu punc luxusu a elegance.

Díky velmi odolnému povrchu je technický kámen celoživotním partnerem, o kterého se můžete opřít. Na chvíli se zastavte a zavzpomínejte, kolik důležitých momentů jste společně se svými nejbližšími prožili a kterými je deska z kamene Glencoe doslova protkaná.

 

Romano Ricco

Slonovinové pozadí s výraznými žilkami představuje novou desku z kolekce Serenity – Romano Ricco. Vytváří elegantní a luxusní prostor v kombinaci s hnědými a béžovými tóny. Použijte také černý či zlatý kov a vykouzlete příjemné místo pro vás a vaše přátelé a rodinu. 

Deska z technického kamene Romano Ricco vám pomůže vytvořit útulný domov, ve kterém budete moct sdílet důležité životní momenty. Uvařte vynikající nedělní oběd a sejděte se u jednoho stolu z technického kamene, který se stane díky svým skvělým vlastnostem centrem dění na dlouhé desítky let.



Který z nových dekorů si získal vaše sympatie a bude s vámi sdílet důležité životní momenty?
30.10.2023 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444