Technistone i letos představil své 3 novinky a chystá další překvapení

Smetanová deska Noble Vintage vypadá v kombinaci se dřevem božsky

Smetanová deska Noble Vintage vypadá v kombinaci se dřevem božsky

Oblast interiérového designu je krásná, živoucí a stylově proměnlivá. Technistone proto každoročně představuje svým zákazníkům nové, moderní odstíny tvrzeného kamene, které jsou v souladu s nejnovějšími světovými trendy. Společnost se neustále rozrůstá a hledá nové strategie, aby mohla svým klientům poskytnout ty nejlepší služby a tvrzený kámen prémiové kvality, a to nejen na evropském trhu.

Technistone je od roku 2019 součástí Wilsonart Engineered Surfaces

Americká společnost Wilsonart, světový lídr v oblasti povrchových materiálů, pomohla Technistonu otevřít brány na severoamerický trh. Tvrzený kámen je díky svým skvělým vlastnostem velmi žádaným materiálem. Wilsonart se jakožto výrobce a distributor vysokotlakých laminátů a dalších umělých kompozitních materiálů zaměřuje nejen na tvrzený kámen, ale také na epoxidové povrchy, Solid Surfaces, Coordinated TFL, Edgebanding a další.
 
 

Více nových odstínů, více možností 

Technistone slibuje nynějším i budoucím klientům prémiové zákaznické služby a stálou kvalitu svých kamenných desek. Skvělá zpráva je, že díky partnerství s Wilsonart Company, má možnost nabízet ještě více nových odstínů, které odhalí v průběhu roku 2023. 

V lednu Technistone uvedl na trh 3 nové, unikátní dekory. Jedná se o barvy Noble Vintage, Noble Portland Grey a Pearl Alba z kolekcí Noble a Serenity. Technistone se nechal inspirovat přírodou a vsází na udržitelnost materiálů.

Romantická Noble Vintage vykouzlí teplo domova 

První dekor Noble Vintage z prémiové kolekce Noble se vyznačuje svou elegancí a andělskou jemností. Smetanová deska s drobnými hnědými žilkami vyzařuje klid a teplo sálajícího krbu, které utváří pohodovou atmosféru vašeho domova. Jak již napovídá její název, deska se bude skvěle vyjímat ve vintage interiéru, ale své místo si najde i ve stylu scandi v kombinaci s přírodními materiály. Nemusíte se bát ani minimalistické moderny či kontrastní kombinaci s tmavými povrchy a kovovými doplňky. Tato tradiční a nestárnoucí klasika v moderním pojetí působí noblesně a nikdy vám nezevšední. 


Sofistikovaná Noble Portland Grey vsází na individualitu   

Všestranný šedý dekor Noble Portland Grey byl navržený tak, aby šel jednoduše kombinovat s dalším doplňkovým vybavením v interiéru. Světle šedá deska s drobnými hnědými žilkami a jemně zrnitým reliéfem věrohodně připomíná beton. Je rafinovaná, elegantní a rychle se stane dominantou industriálního loftu i městského bytu ve stylu moderního minimalismu.

Noble Portland Grey je ideální volbou pro všechny, kteří ocení jednoduchý, moderní design se smyslem pro detail. Jedinečnost a silná individualita z tohoto dekoru doslova vyzařují. 

 

Působivá Pearl Alba si hraje s kontrasty

Design nejnovější barvy, která obohatila kolekci Serenity, byl inspirovaný přírodním mramorem. Pearl Alba se pyšní jemným kouřovým žilkováním, které na sněhově bílém podkladu připomíná jemná oblaka. Vyvážená souhra barev je ideálním řešením do jakéhokoli prostoru, z něhož okamžitě vytvoří harmonický interiér.

Tento glamour dekor můžete nechat vyniknout jako solitér interiéru, nebo ho kombinovat s dalšími barvami a materiály. Skvělou volbou je kombinace s inverzními deskami ze stejné kolekce, na nichž převažuje černá. Vybírat můžete mezi odstíny Pearl Delta, Pearl Lava nebo Pearl Rocca.
 
 
Zaujaly vás žhavé novinky z kolekcí tvrzeného kamene Technistone? Uvažujete nad tvrzeným kamenem ve vašem interiéru? Pokud se chcete dozvědět více o vlastnostech tvrzeného kamene a jeho použití, navštivte webové stránky společnosti Technistone. Zde naleznete také další kolekce a odstíny, které by vám rozhodně neměly uniknout. 
27.02.2023 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444