Talis S - nový prostý styl v designu koupelen

Tvůrci nové linie armatur Talis S, marketingové oddělení společnosti Hansgrohe a Phoenix Product Design, vytvořili tuto linii pro mladou generaci, která by si ráda pořídila novinky ze světa bydlení, aniž by přitom byla nucena citelně zatížit svůj rozpočet. Linie armatur Talis S je štíhlá, velmi stylová a cenově přijatelná.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Armatury Talis S zahrnují kompletní nabídku od umyvadlové až po vanovou baterii. Základní tělo armatury je lehce nakloněno dopředu a je bez jakýchkoli rohů a hran. Ovládací prvek nepůsobí nijak odděleně, nýbrž jako jednolitá součást tvaru armatury. Díky své stylové rukojeti tvaru válce umožňuje snadné otevírání a zavírání přívodu vody armatury. Talis S je dodáván v osvědčeném chromovaném povrchu. Vnitřní část armatury je po technické stránce na nejvyšší úrovni vývoje:
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Trvanlivá a odolná keramická kartuše M3 je motorem této armatury, a umožňuje tak její rychlé a komfortní ovládání. Armatury Talis S jsou doplněny integrovanou bezpečnostní funkcí na omezení maximální teploty horké vody (Safety Function), která chrání uživatele proti opaření, a je možné ji používat pro permanentní nastavení teploty vody (především pro zabudování do veřejných sanitárních zařízení). Funkce úspory vody Waterdimmer omezuje množství protékající vody na 7,2 l/min oproti obvyklému průtoku 12 l, aniž by tím byl jakkoli omezen komfort uživatele;
17.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444