TRUST představuje ergonomické myši a klávesnice a nezapomíná ani na přírodu

Nizozemský výrobce hardwaru Trust představuje kancelářské myši a klávesnice, které jsou ideální pro každého, kdo při své práci a volnočasových aktivitách vyžaduje absolutně nerušené zázemí a zároveň řeší ekologickou stopu spotřební elektroniky. Společnost TRUST si stanovila za cíl snížit svou spotřebu nerecyklovatelných spotřebních materiálů na minimum, a změnila proto celou svou strategii v této oblasti.

Nepodceňujte ergonomii pracoviště

Díky rostoucím obtížím pohybového aparátu se na ergonomii pracoviště dohlíží v rámci bezpečnosti práce stále důkladněji. Vedle kancelářské židle a pracovního stolu se doporučení věnují klávesnici a myši. Dlouhodobá práce s myší a klávesnicí totiž významně zvětšuje rizika vzniku karpálního tunelu a dalších chorob pohybového aparátu. 

  • Klávesnice a myš by měly být dosažitelné, i když jsou ruce v souběžné poloze s deskou stolu či podlahou opřené o opěrky židle. Volně umístěné zápěstí je možné také podepřít pomocí ergonomické podložky.
  • Ideální poloha pro myš je hned vedle klávesnice, ne příliš daleko, ani ne příliš blízko, abyste se při práci s myší neopírali zápěstím o okraj stolu. 
  • Pokud máte málo prostoru pro práci s myší, poohlédněte se po ergonomické myši, která i v malém prostoru umožní výrazně větší pohyblivost a tím zabraňuje vzniku chorob pohybového aparátu.
 

Zdravé „karpály“ na prvním místě

Bezdrátová ergonomická myš Trust Bayo nabízí absolutní komfort při jakékoliv dlouhodobé aktivitě na počítači. Díky svému vertikálnímu designu umožňuje přirozené držení paže a zápěstí tak, aby zabránilo případným problémům spojeným s každodenní „kancelářskou“ prací. 
 

Pro pohodlný pracovní zážitek 

Fyda je bezdrátová myš s desetimetrovým dosahem a možností nabíjení, která jasně reflektuje potřebu baterií. Došla vám šťáva? Nevadí. Stačí ji připojit přiloženým kabelem micro-USB, nabít a bude opět připravena k použití. Díky propracovanému designu nabízí hodiny pohodlí při práci a udržuje vaše ruce a prsty svěží i při těch nejvypjatějších pracovních dnech.

Kompaktní myš do kapsy

Kompaktní parťák nejen na pracovní cesty je vyroben z 83 % z recyklovatelných materiálů, a tak se na trhu blíží k těm nejvíce udržitelným alterinativám na celém trhu. S osmi metrovým dosahem a optimalizovanými tlačítky pro efektivní práci vám dopřeje plné soustředění na výon. Bezdrátové provedení s  téměř roční výdrží baterie se nabízí se v černé, červené, modré a zelené barvě. 

TRUST myslí ekologicky 

Trust upíná svou pozornost směrem k udržitelnosti a celou svou strategii a výrobní kapacity upravuje dle parametrů Zelené dohody pro Evropu. Díky svým snahám obdržela společnost prestižní ocenění EcoVadis, které hodnotí právě společenskou odpovědnost firem. V posledním roce Trust snížil spotřebu všech obalových materiálů o 34 % a nahradil až 36 % plastů za recyklovatelné kartony.
 

Trust Trezo Comfort

Bezdrátová kombinace myši a klávesnice Trust Trezo Comfort zprostředkuje uživatelům nerušený pracovní zážitek. Vedle svého prvenství v kategorii hodnotící hladinu hluku se může pochlubit i svým „složením“. Obě zařízení jsou vyrobena z 85 % z recyklovaného plastu. Ekologickou stopu řeší výrobce i u obalových materiálů, ve kterých jsou produkty dodávány.

Klíčové vlastnosti klávesnice a myši Trezo Comfort: 

  • Tiché klávesy
  • Integrovaná opěrka dlaní
  • Vyhrazené multimediální klávesy
  • Tlačítko na nastavení rychlosti DPI
  • Vypínač napájení na myši a klávesnici
  • Vyrobeno z recyklovaných plastů

 

Nerušený pracovní zážitek

Při práci si málo kdo z nás přeje být rušen neustálým cvakáním myši a klávesnice. O kýžené pracovní soustředění se může Trust Trezo Comfort zasadit. Ve své cenové kategorii totiž patří s 31,8 decibely u klávesnice a 24,4 decibely u myši mezi ty nejtišší na celém trhu. Svou hlasitostí se tak rovná praskání podzimem spadaného listí. S bateriemi, které jsou přiložené v balení, se navíc můžete spolehnout na skutečně dlouhodobou výdrž zařízení, kdy klávesnice vydrží na 4 roky a myš jeden celý rok.



Úryvek o bezpečnosti práce: https://www.bozp.cz/
20.04.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444