TRENDY A tendence V INTERIÉRECH

Zajímáte se o novinky v oblasti vybavení interiérů? Chcete mít přehled o směru a tendenci ovlivňující soudobé dění v oblasti bytové architektury, designu a stylu bydlení? Pokud potřebujete načerpat inspiraci a seznámit se s nejnovějšími trendy, navštivte mezinárodní veletrh interiérů Tendence, pořádaný společností Terinvest. Ve dnech 4. – 7. 10. proběhne 12. mezinárodní ročník - Tendence 2007.

Již nyní se můžete těšit na tuto významnou podzimní událost, která jistě bude přínosem všem profesionálům v oboru, ale i těm, kteří „jen“ chtějí stylově a pohodlně bydlet. Veškerý nábytek si na místě budete moci prohlédnout, ale i „na živo“ vyzkoušet. A to je jistě výhoda, neboť jak jinak poznáte, že se vám například v krásné pohovce, kterou jste si našli na internetu nebo v katalogu bude i pohodlně odpočívat?

 

Veletrh Tendence má hned několik „nej“: Je jedním z největších veletrhů v oblasti interiérového designu v ČR, může se pochlubit největším počtem výrobců a dovozců nábytku, dekorací, bytového textilu a svítidel. Navíc již tradičně prezentuje nejvíce novinek v uvedené oblasti v celostátním měřítku. V letošním roce představí vystavovatelé například interiérové novinky od firmy Swarovski. Prezentace bílé techniky vybraných světových značek naváže na sekci kuchyňských studií. Již tradičně chystáme pro všechny návštěvníky také zajímavý doprovodný program se soutěžními přehlídkami. Návštěvníci se mohou inspirovat shlédnutím soutěží Prostřený stůl a Okno v interiéru, které jsou již neodmyslitelnou součástí veletrhu Tendence.

Pokud hledáte inspiraci, je pro vás Tendence tím pravým! Nenechte si ujít šanci poznat Tendence 2007.

 

Více informací a možnost zúčastnit se soutěže o hodnotné ceny najdete na stránkách: www.tendence.eu.

 

 

 


 

01.08.2007
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444