Svatební sezóna zahájena, připravte se na ni

Mementerra od Albi

Mementerra od Albi

Podléháte svatebním trendům, nebo máte ohledně dne D jasnou představu, přes kterou „nejede vlak“? Pro tým A: letošní barvou roku je dle institutu Pantone růžovomalinový odstín viva magenta, promítne se i do svatebních kolekcí. Následovat ho budou výrazné barvy typu měděná, pomerančová nebo rezavá – vše v kombinaci se zlatou. Pro tým B: heuréka, udělejte si svatbu podle sebe a bez ohledu na okolí! Protože je to váš den a nikoho jiného!

Přijďte načerpat svatební inspiraci do Albi. Ať už svatbu plánujete, nebo jen hledáte vhodný dárek pro novomanžele, budete překvapeni, kolik nezbytných maličkostí objevíte. V prodejnách, i na e-shopu: eshop.albi.cz.
 

Pá pá, svobodo!

Získávají na popularitě, a proto si zaslouží nepodcenit přípravu. Využijte speciální Albi kolekce zaměřené na rozlučky se svobodou, nově i s produkty pro ženicha a jeho tým. Krabička poslední záchrany obsahuje v pánské verzi hřebínek, spínací špendlíky, zubní nit, kompresní ručník a antistresový míček, v dámské pak gelové náplasti, sponky i gumičku do vlasů, pilník a rovněž spínací špendlíky se zubní nití. Svědka za jeho pomoc a podporu obdarujte stylovou placatkou, svědkyni provázkovým náramkem s perlou. A jak na rozlučce ještě víc rozproudit zábavu? Dámy sáhnou po netradičním bingu, pánové jednoduše setřou losy, které ukrývají 25 ulítlých rozlučkových výzev. A hned se pustí do jejich plnění! 
 
Krabička poslední záchrany pro ženicha, Albi, 199 Kč
Krabička poslední záchrany pro nevěstu, Albi, 169 Kč
Placatka pro svědka, Albi, 299 Kč


Provázkový náramek s perlou pro svědkyni, Albi, 129 Kč 
Rozlučkové BINGO, Albi, 199 Kč
Stírací los na rozlučku se svobodou, Albi, 79 Kč 
 

Když potřebujete dárek

S maličkostí, která nezruinuje peněženku, rozhodně nešlápnete vedle. Speciální čokoláda nebo pralinky se hodí vždycky. Potěší také luxusní skleničky pro novomanžele či duo hrnky na společné pití kávy. Odvažte se při darování finanční hotovosti a vyměňte klasickou obálku za populární dřevěnou kapsu. Nebo raději fotorámeček 2v1, do nějž mohou novomanželé po vyjmutí hotovosti vložit třeba svatební portrét? Úsměv na tváři rozhodně vykouzlí hrací krabička s příjemnou svatební melodií. Schovejte do ní peníze nebo dárkovou kartu. Hravost a radost pak do každého interiéru i exteriéru vnesou svatební balónky.
 
 
Čokoláda v obálce velká, Albi, 199 Kč
Čokoládové pralinky, Albi, 149 Kč
Set sklenice a půllitr, Albi, 399 Kč
Duo hrnky, Albi, 349 Kč 



Kapsa na peníze – balón, Albi, 399 Kč
Kapsa na peníze – prasátko, Albi, 399 Kč
Fotorámeček 2v1, Albi, 499 Kč
Hrací krabička – Ke svatbě, Albi, 199 Kč 
Balónek fóliový Nevěsta&Ženich, Albi, 99 Kč
 

MUST HAVE svatba 2023!

Svatebník. Kniha, která i po letech dojme, rozesměje, připomene společnou lásku a uchová důležité vzpomínky. Unikátní svatební deník vás provede všemi významnými momenty – od seznámení přes zásnuby až po přípravy, samotnou svatbu, líbánky a následná výročí.

 
Svatebník, Mementerra od Albi, 699 Kč
02.05.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444