Sušáky na prádlo i do malých koupelen

Na uschnutí drobného prádla, které jsme rychle přeprali v ruce, nebo ručníků po každodenním sprchování často využíváme koupelnový žebříkový radiátor. Tímto způsobem sušení však bráníme přirozenému proudění teplého vzduchu. Snadné řešení nabízejí praktické sušáky, které se hodí i do velmi malých koupelen.

Pro efektivní sušení prádla

Moderní koupelnu vytvářejí praktické doplňky. Jedním z nich jsou sušáky na prádlo, které lze zavěsit na koupelnový žebřík, stěnu, deskový nebo třeba litinový žebrovaný radiátor.

Jak naložíme s prostorem si musíme dobře rozmyslet především v malých koupelnách panelových domů. Vedle sprchového koutu, vany a umyvadla hledáme místo pro skříňku a další úložné prostory. Často nemáme na výběr a do koupelny jsme nuceni umístit také pračku. Je dobré hledat takové doplňky, které v koupelně najdou uplatnění a navíc zbytečně nezaberou prostor. Sušáky na prádlo, které respektují dispoziční omezení, k nim určitě patří.

Výhody sušáků na prádlo

  • Jsou sklopitelné. A to i s prádlem! Pověste prádlo a buď nechte sušák ve vodorovné poloze, nebo jej i s prádlem sklopte do úsporné, svislé pozice, ve které nebude bránit vašemu pohybu v koupelně. 
  • Snadné věšení a dokonalé schnutí. Už žádné zatuchlé ručníky. Prádlo na sušák jednoduše zavěsíte zasunutím na volný konec trubky. Prádlo se tak nebude navzájem dotýkat a díky rovnoměrnému uspořádání bude lépe schnout. 
  • Prádlo pověšené na sušáku nesnižuje výkon radiátoru a nebrání proudění teplého vzduchu.
  • Snadná montáž. Sušák snadno připevníte utažením dvou šroubů.
 
V závislosti na vašich dispozičních možnostech a ladění koupelny si můžete sušáky na prádlo vybírat v různé velikosti a barevném zpracování. Praktické sušáky na prádlo pořídíte také na klasický radiátor nebo na stěnu.  
  

Prohlédněte si další praktické koupelnové doplňky na www.susaky-shop.cz.
30.08.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444