Jak si stylově zařídit pracovnu

Pracovna je jednou z důležitých prostor našeho domova. Hodí se nejen těm, kteří pracují z domu, ale i těm, kteří chtějí jen mít místo, kde nebudou nikým rušeni. Pracovna může být příjemným prostředím k domlouvání schůzek i ke čtení knih. Nebojme se při zařizování popustit uzdu naší kreativitě a vytvořit si ideální pracovní prostředí.

Ke stylové pracovně neodmyslitelně patří vůně dřeva a kůže. Kvalitní masivní nábytek najdeme u tradiční české firmy Stylového nábytku ASTO a.s.

Zvláštní pozornost si zaslouží pracovní stůl, který je dominantním prvkem celé místnosti. Výběru bychom proto měli věnovat maximální pozornost. Musí nám vyhovovat nejen jeho design, ale především i praktické parametry. Velikost stolu musíme přizpůsobit rozměrům pracovny i svým osobním potřebám. Ideální je proto sáhnout po kvalitním nábytku vyrobeném na míru.
ASTO a.s vyrábí psací stoly různých velikostí a přizpůsobí se tak našim potřebám. Nabízí například i uzamykatelné zásuvky. Psací stoly jsou elegantní ze všech úhlů. Můžou tak stát volně v prostoru, ideálně poblíž okna, abychom měli dostatek přirozeného světla na naši práci.

Ke stylové pracovně neodmyslitelně patří i knihovna z masivního dřeva. U firmy ASTO a.s. si vybereme tvar a design, který nám bude nejlépe vyhovovat. Dřevěné police a záda doplňují prosklená dvířka. Výhodou nábytku na míru je to, že jej můžeme přizpůsobit veškerým specifikům pracovny. Knihovna tak bude dokonale korespondovat například s výklenkem, výškou stropů či s rohy místnosti.

Při zařizování perfektní pracovny zkusme sáhnout i po zajímavém designovém kousku. Skvěle nám poslouží například pohovka Berry, kterou ASTO a.s. také nabízí. Díky nohám z tvrdého dřeva skvěle doplní zbytek masivního nábytku. Berry kombinuje eleganci a pohodlí a je jen na nás jestli si zvolíme provedení v kůži nebo látce.

Jestliže nemáme dostatek prostoru, můžeme pracovnu místo pohovkou oživit stylovým křeslem. Podobně jako u pohovky bychom měli vybrat kvalitní kousek, který nabídne maximální pohodlí a bude se hodit k ostatnímu nábytku. Zařízení pracovny tak můžeme skvěle doplnit například křeslem Relax. Díky čalounění ze zadní strany můžeme toto křeslo umístit i do prostoru místnosti.

Nábytek ASTO a.s si můžeme podrobně prohlédnout ve vzorkových prodejnách v Praze a v Lanšperku nebo na www.asto.cz.
19.02.2019 | PR
  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444