Střecha jedním tahem

... s novinkou Monrock MAX

Společnost Rockwool, a.s. představí u příležitosti výstavy Střechy Praha, která se koná ve dnech 24. až 26. ledna 2008 na výstavišti Praha Holešovice, novou generaci izolačního materiálu pro tepelnou, zvukovou a protipožární izolaci plochých střech.

Novinka s názvem Monrock MAX, která nahrazuje dosavadní desky Spodrock a Dachrock, přináší inovativní řešení. Již není třeba používat dvě různé desky.

Střecha jedním tahem – tak lze nazvat hlavní výhodu nového systému. Díky jednovrstvé pokládce dochází k výraznému snížení pracnosti, a tím i úspoře finančních prostředků. Na stavbě je pouze jeden druh desky, což zjednodušuje logistiku. Jedná se o inovativní a patentované řešení, které se s úspěchem používá v celé Evropě. Deska v celé své tloušťce využívá osvědčených protipožárních vlastností kamenné vlny. Samozřejmostí je použití standardních systémových řešení pro spádování, hydroizolaci, kotevní techniku, použití akustických a atikových klínů.
Společnost Rockwool, jejíž produkty přispívají výrazně k ekonomizaci i ekologizaci ve stavebnictví, působí na českém trhu od roku 1993, modernizaci vlastního výrobního závodu v Bohumíně, který převzala v roce 1998, dokončila loni v létě. Společnost spolupracovala při realizaci řady významných staveb v ČR: Sazky Arena v Praze, výrobního areálu TPCA v Kolíně, obchodního centra Olympia v Brně, kongresového centra v Praze, výrobního areálu Futaba v Havlíčkově Brodě, pavilonu V na Výstavišti v Brně a mnoha dalších. Společnost je rovněž organizátorem soutěže o český nízkoenergetický dům roku "Rockhouse" zaměřené na podporu nízkoenergetické výstavby.
02.01.2008 | tz
  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444