Stojací a stolní lampy - praktický a zároveň designový doplněk vašeho interiéru

Vánoční dárky můžete letos pojmout prakticky a designově zároveň. Obdarujte své blízké něčím, co budou využívat po celý rok. Stojací a stolní lampa jistě pod stromečkem potěší.

Lampa s kvalitní kovovou nohou a podstavcem a elegantním černým stínidlem z tkaniny nadchne všechny příznivce bytového designu. Lampu si můžete vybrat v provedení jak stojacím (výška 180 cm), tak stolním (šířka 58 cm, výška 73 cm). Svítidla mají klasickou velkou patici E27, je tedy možné vybírat ze spousty žárovek různých výkonů i různých barev světla. Je jen na vás, jestli zvolíte například velmi moderní funkci stmívání.

LEDKO, specialista na osvětlení doporučeje zvolit vysoce kvalitní LED žárovky od společnosti Philips s čirým sklem.


Designovky

V moderně pojatém interiéru se budou vyjímat lampy, které svým vzhledem připomínají lupy. Jedná se o skutečně designové kousky, které můžete vybírat v těchto variantách:
 
Lampy s výkonným integrovaným LED zdrojem, který vydává teplé bílé světlo (3000K), každého potěší také snadným otáčením a naklápěním stínidel.

 

Když se nemusíte omezovat

Pokud disponujete velkým obývacím pokojem, můžete si dovolit výrazné svítidlo. Mezi takové patří i kovová stojací lampa s nastavitelnou výškou, jejíž stínidlo je v horní části žebrované a poskytuje tak příjemné světelné efekty. 



RETRO je in!

To dokazuje i stylová dvojice stolní a stojací lampy LEDKO/00364 a LEDKO/00365. Obě lampy jsou provedeny v přísně minimalistickém duchu - tvořeny pouze kovovým rámem. Pokud to s retro stylem myslíte vážně, umocněte jej zvolením retro LED žárovky.


Klasika (nejen) pro vášnivé čtenáře

Nepotrpíte si na módní výstřelky? Pokud hledáte klasiku, stmívatelné 180 cm vysoké stojací lampy vás uspokojí. Vášnivé čtenáře potěší praktickým menším čtecím ramenem, které jistě všichni známe a máme je doma, ale většinou ještě v halogenovém provedení. Tyto mají již integrovaný LED zdroj, který svítí příjemným teplým bílým světlem. 

05.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444