Sprchové kouty DIVERA a AMALIA od SanSwiss - elegance, funkčnost, kvalita

Sprchové kouty jsou nejen praktickým řešením pro malé koupelny, ale také místem pro relaxaci a odpočinek. Pokud hledáte sprchový kout, který vám nabídne kvalitu, design a komfort, pak byste měli zvážit sprchové kouty AMALIA a DIVERA od SanSwiss.

Tím nejvíce nápadným rysem AMALIA je její bezrámový design. Tento designový prvek nejenže dodává sprchovým koutům neuvěřitelnou průhlednost, ale také vytváří dojem prostornosti. Průhledné skleněné plochy umožňují volný vstup světla a vizuálně propojují koupelnu s okolním prostředím.


Jednoduché a čisté linie řady AMALIA dávají najevo, že méně může být více. Designéři SanSwiss se zaměřili na minimalismus, což vytváří dojem elegance a klidu ve sprchovém koutě. Tento koncept je umocněn moderním a ergonomickým madlem, které nejenže působí vizuálně atraktivně, ale také zajišťuje pohodlné otevírání a zavírání dveří.



Výběr stylu sprchového koutu je v řadě AMALIA široký a rozmanitý. Zákazníci mohou volit mezi čistým a elegantním provedením s aluchromovými, vysoce lesklými profily, které dodávají koupelně sofistikovaný nádech. Alternativně je tu možnost vytvořit si sprchový kout s charakterem a moderním designem, díky matně černým profilům. Tato variabilita umožňuje každému zákazníkovi nalézt perfektní harmonii mezi sprchovým koutem a celkovým stylem koupelny.


Sprchové kouty DIVERA – jedinečný zážitek ze sprchování

Řada sprchových koutů DIVERA byla navržena s ohledem na maximální spokojenost uživatelů a s důrazem na kvalitu provedení. S nabídkou tradičního aluchromu a elegantní černé matné barvy s čirým sklem, dekorem skla Screen a bílé linky, DIVERA kouty dokáží skvěle doplnit různé designové koncepty koupelny.


Flexibilita a přizpůsobení podle vašich přání

Jednou z hlavních předností DIVERA je jejich modulární struktura, která umožňuje snadné přizpůsobení každému prostoru koupelny. Bez ohledu na to, zda máte k dispozici prostor v rohu, niky nebo potřebujete kombinovat s boční stěnou, DIVERA se snadno přizpůsobí vašim potřebám a přání.


Ergonomické madlo pro maximální komfort

Užívání sprchového koutu by mělo být co nejpříjemnější. Proto byly DIVERA vybaveny ergonomickým madlem, které zajišťuje maximální komfort při otevírání a zavírání dveří. Pohodlné a snadné ovládání sprchové zástěny vám usnadní každodenní rituál sprchování.


Inovativní antiplaková úprava skla pro snadné čištění

Čištění sprchové zástěny může být náročné, zejména pokud se na skle začnou hromadit nečistoty a vodní kámen. SanSwiss se však postaral o váš klid a vybavil DIVERA speciální antiplakovou úpravou skla, která výrazně usnadňuje její udržování v čistotě. Nyní se můžete těšit na skvělý vzhled vašeho sprchového koutu bez zbytečné námahy.

11.09.2023 | PR
  • SanSwiss - renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína

    Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních řešení a spolehlivým partnerem v oblasti koupelen a wellness..


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444