Spravujte domácnost chytře

Produkty chytré domácnosti nás obklopují čím dál více a dokážou nám významně usnadnit každodenní život. Jaké by tedy ve vaší domácnosti neměly chybět? Zde jsou tři tipy, co ušetří čas, peníze i starosti.

1. Zbavte se rutinní práce 

Model Tapo RV30 Plus od výrobce TP-Link představuje nejen novinku mezi robotickými vysavači, ale zejména špičkovou úroveň domácího úklidu. Díky sacímu výkonu až 4200 Pa odstraňuje nečistoty usazené hluboko v povrchu a pomocí integrovaného mopu rovnou i vytře, a to klidně i lepkavý povrch v kuchyni. Jeho navigační systémy LiDAR a Gyro umožnují výbornou orientaci v prostoru, při práci nevynechá ani milimetr a když je třeba, pracuje i za tmy. Poradí si s nástrahami v podobě drobných překážek, lišt nebo schodů, jelikož je vybaven senzorem proti pádům.

Baterie o kapacitě 5000 mAH poskytne na jedno nabití až 3 hodiny nepřetržitého úklidu, což odpovídá ploše okolo 360 m². Při úklidu pracuje tiše a neruší, po dokončení práce se vrátí do nabíjecího doku. Model Tapo RV30 Plus je navíc vybaven důmyslným řešením automatického vyprazdňování, a to do čtyřlitrového odpadkového koše u dokovací stanice. Může tak uklízet až 70 dní bez jakéhokoliv dozoru.

2. Posviťte si na energie

Spousta produktů dokáže ulevit vašemu časovému rozvrhu, ale také vaší peněžence. Chytrá zásuvka TP-Link Tapo P110 sleduje spotřebu elektrické energie v reálném čase a díky tomu lehce zjistíte, jaké spotřebiče zbytečně plýtvají elektřinou a kolik zaplatíte za přístroje, které jsou neustále v takzvaném stand-by režimu. Navíc pomocí automatizace můžete nastavit proces zapínání a vypínání jednotlivých přístrojů, což eliminuje další zbytečné výdaje.
 

3. Hlídejte si vše důležité

Přenosná kamera by v chytré domácnosti neměla chybět. Model TP-Link Tapo C225 je ideální pro zachování bezpečí v interiéru, ale lze ji využít i jako dětskou chůvičku. Automaticky detekuje pohyb či abnormální zvuky, rozpozná domácí mazlíčky, které můžete jejím prostřednictvím snadno napomenout, když nejste poblíž. Kamera totiž disponuje možností oboustranné komunikace. Navíc precizně snímá i v úplné tmě. Vás pak v reálném čase upozorňuje na nastalé situace pomocí notifikací na mobilní telefon.

S mobilní aplikací Tapo, která je volně dostupná v češtině i slovenštině, pak všechny přístroje jednoduše ovládáte z jednoho místa.

19.09.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444